Witajcie,
Czy moglibyście podłączyć auto do fesa i sprawdzić w module klimatyzacji jaka wartość pokazuje wam czujnik zanieczyszczeń ?
Bo mi 206% pomimo ze wymieniłem czujnik :/
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Witajcie,
Czy moglibyście podłączyć auto do fesa i sprawdzić w module klimatyzacji jaka wartość pokazuje wam czujnik zanieczyszczeń ?
Bo mi 206% pomimo ze wymieniłem czujnik :/
Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale mi również pokazuje 206% . i nie wymienialem tego czujnika. A jakieś trzy miesiące temu robilem ozonowanie
Matuch-miłośnik szybkich Pań i pięknych Alf
U mnie również 206%
nawet z ciekawości zrobiłem rundkę i spadało do 155% w chwili gdy całkowicie zahamowałem...
także nie wiem czy coś jest nie tak, czujnik zdaje się pracować prawidłowo w korkach itp![]()
Może dlatego pokazuje 206% bo na postoju?
Jak auto stoi to obieg się zamyka, może to jest realizowane w taki właśnie sposób- czujnik jak nie ma przepływu to pokazuje takie wartości.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Dobrze by było jakby jeszcze ze dwie osoby sprawdziły czy mają tak samo i napisały, to by mogło potwierdzić, że nie ma się czym przejmować![]()
Idę zrobic logi
Logo zrobione, czujnik pracuje od 154 do bodajże 206, czyli niby działa