Kamko do końca tygodnia musisz poczekać z tego co wiem szablony zrobił i być może dziś zabierze się do szycia
Kamko do końca tygodnia musisz poczekać z tego co wiem szablony zrobił i być może dziś zabierze się do szycia
No niestety dzwonil do mnie w czwartek szyl pierwszy probowal kupic napownice ale jej nie dostal wiex beda na rzepy ponadto jest problem z kolorem wyslalem mu zdjecia kokpitu by dobral cos pasujacego sam jestem ciekaw jak one wyjda
dla mnie kwas:.. źle dobrany kolor , przeszycia nie pasują kolorystycznie
ja sie wypisuje niestety
![]()
Cholera kiepsko to wygląda, kolor znacznie się różni i ten kolor nici ...
Kolor nici to prawie moj wybor prawie bo mialy byc granatowe gosc bardzo mi to odradzal no i nie posluchal mnie dal nic szaro niebieska kolor skory niestety to nie lakiernia i nie da sie dobrac tak jak lakier chyba ze znajdziecie garbiarza ktory pomaluje skore idealnie jakosc skory jest ok. Mam male zastrzezenia do szycia bo na dwoch szwach sciegi nie sa rowne ale nie bede sie z tym palowal. Mimo tego ze kolor nie jest idealny to wedlug mnie i tak mieszki wygladaja o niebo lepiej od tych ktore byly. Damian jezeli uda ci sie znaleźc skore w idealnym kolorze chetnie jeszcze raz kupie komplet - to bedzie trzeci mieszek. Kamko jaka nicia kazales uszyc?
A to skoro jeszcze nie zamówiłeś poproś gościa żeby przesłał ci zdjęcia kolorów skóry mi proponował by zrobić w innym kolorze, który bardziej wpada w szarość nie chciałem bo nie lubie szarości ale może Tobie będzie odpowiadał.