ja kupowałem jakieś dedykowane dla grupy VW, z tego co pamiętam to w tym samym pudełku zamieszczane są żarniki dwóch producentów Osram i Philips, mi się trafiły Osram.
ja kupowałem jakieś dedykowane dla grupy VW, z tego co pamiętam to w tym samym pudełku zamieszczane są żarniki dwóch producentów Osram i Philips, mi się trafiły Osram.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Dawid za ile i gdzie, wczoraj sie dowiadywałem w sklepie i oryginały philipsa za komplet 530 zeta a no name 230zł tylko ich boję się kupować bo jak to mowią chytry 2 razy traci.
co prawda kupowałem 2 lata temu, u siebie w zaufanym sklepie z częściami mot. płaciłem 120 lub 220 (nie pamiętam). Na pudełku były symbole grupy VW.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
w zabrzu na przeciw mosiru jest sklep z elektroniką ja płaciłem rok temu 90 zł za sztuke philipsa świecą do teraz![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
GE Lighting są dedykowane dla grupy VW, produkowane na Węgrzech. Wymieniałem dwa lata temu. Nie pamiętam ile kosztowały, ale były znacznie tańsze od Philipsa czy Osram.
Ge są to żarówki które są orginałami dla grupy VW więc myślę że warto je zakładać.
Ja załozyłem rok temu HID h7 6000k teraz muśze regenerowac lampy i soczewki :/
Po pierwsze w tym temacie nie chodzi o hidy a po drugie regeneruje się tylko soczewki. Reszta nie ma znaczenia. W dodatku miałeś już wypalone skoro hidy dobiły Ci lustro. Pewnie słabo świeciły więc nic Ci się nie chciało robić to hida wrzuciłeśklasyka
![]()
Soczewki musiałeś regenerować bo pewnie Ci się tego założyć nie chciało tak jak trzebaWilgoć robi swoje...
A same żarniki to działają (jeśli chodzi o niszczenie soczewek) tak samo jak zwykłe żarówki![]()
Zresztą zastanawiam się czy Ty coś widziałeś w deszcz na 6kk
- - - Updated - - -
Sam na początku zrobiłeś tak samoP
- - - Updated - - -
Co nie zmienia faktu że to co napisałeś Dejvid27 ma mało wspólnego z tematem postu ;P