Bocian i Izane chłopaki pojechaliście na maxaJeszcze kolega uwierzy w to co napisaliście i dopiero będą jaja ha ha ha
Bocian i Izane chłopaki pojechaliście na maxaJeszcze kolega uwierzy w to co napisaliście i dopiero będą jaja ha ha ha
Dzięki za szybką akcję, super to wygląda
myjkę ciśnieniową wytrzymały![]()
do mnie też dzisiaj dotarły![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Ja dzisiaj po powrocie do domu znalazłem awizo w skrzynce, więc mam cichą nadzieję, że to przyszły naklejki, a nie wezwanie do zapłaty mandatu![]()
czesc do mnie tez juz naklejeczki doszly dzieki
Również i moja już jest wygląda zajebiście jutro będę naklejał dzięki wielkie
Jo już mom na ALfonsie....Narożniki lekko dociąłem" na okrągło" co by różki się nie odklejały i jest miodzio...
awizo in da skrzynka.... PocztaPolska jak zawsze wali w uja bo cały dzień ktoś był w doma
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Lizany jo mom to samo bo tym ujom się niechce nosić to od razu z awizo łażą i musisz potem biegać za byle pierdołą na poczte gdzie pełna obstawa moherowych beretów po same drzwi