Macie jakieś patenty na odstającą tablicę rejestracyjna? W 156 jest podkładka, która niweluje tą przerwę, do 159 nie widziałem.
![]()
Macie jakieś patenty na odstającą tablicę rejestracyjna? W 156 jest podkładka, która niweluje tą przerwę, do 159 nie widziałem.
![]()
wywierć dziurę w rogu, wkręć śrubkę i podegnij rejestrację. Wielkiej filozofii tu nie ma![]()
kolego przecież to proste jak budowa cepa, wyjmij tablice i w ramce masz od groma gotowych otworów pod śrubki(a jak nie będzie to jak kolega mariuszoles pisał ) i po prostu poprzykręcaj tak by Ci sama ramka już dobrze leżała - nie odstawała itp. Następnie zakładasz tablicę i po problemie !!
pozdro
No właśnie chciałbym uniknąć wiercenia od groma otworów, myślałem, że macie jakieś inne pomysły na to. Wkręcić wkręta to żadna filozofia.
...no ale tego wkręta nie będzie przecież widać, mało prawdopodobne byś chciał przenosić tablicę w inne miejsce by nie było widać potem dziur w zderzaku po wkrętach także wydaje mi się że "wyolbrzymiasz" problem którego tak naprawdę niema. A propos podkładki pod tablicę w 156(taką AR też posiadam) i powiem CI że ona też musi być przymocowana najpierw do zderzakapotem dopiero ramka w którą wkładasz tablice
![]()
pozdro
Co Ci przeszkadzają otwory, które są pod tablicą.
Przykręcasz i wygląda megaprofesjonalnie.
Ja miałem nowy zderzak i wystarczyły dwa otwory. Tablica się poddała i elegancko pasuje.
Przecież spod tablicy nie widać ile masz otworów![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
No dobra, skoro tak będzie najlepiej, to trzeba będzie użyć dwóch wkrętów.