Witam....Jako ,że jestem sam miłośnikiem ostrego grania w czasie jazdy i fabryczne audio dla mnie jest delikatnie mówiąc- niewystarczające postanowiłem jak w każdym poprzednim aucie zrobić mały "tuning"...Co prawda mam nagłośnienie Bose ale ori sub na głosniku 16cm mnie niezadowala ( bo lubie poczuć jak mi bębenki w uszach sciska )Wsadziłem w bagażnik to i tamto ( A mam SW ) no i efekt "głebi" został uzyskany....Problem jest tego typu ,że przy już i tak małym bagażniku jakim się szczyci Alfa 156 po modach wchodzą 2 reklamówki z "Reala" . Ja z tym nie mam problemu ale małżonka owszem...Widziałem , że kolega z czeladzi modził coś przy swojej SW sam ( ręcznie ) :http://www.forum.alfaholicy.org/car_..._budowa-6.html
Tylko nie każdy ma czas na zabawe z żywicą i zdolności manualne....A z racji tego ,że na Allegro jest wszystko do wszystkiego ale nie do ALfy to postanowiłem zagadać z firmą zajmującą się zabudowami Car audio - firmą Basser...Firma już modziła przy ALfie 156 sedan z całkiem fajnym skutkiem : http://caraudio.basser.pl/alfa-romeo...romeo-156.html . Ocencie sami....A ponadto ma w swojej ofercie już dedykowane obudowy do samochodów innych marek ...Konkretnie chodzi mi własnie o zabudowe pokroju tej co zmajstrował kolega CZISI czyli w bok bagażnika ( tam gdzie znajduje się fabryczny sub Bose )...Czekam obecnie na odpowiedz firmy a zarówno chciałbym uzyskać wasze opinie bądz ewentualne zainteresowanie projektem co by przedstawić firmie Basser ...Wiadomo ,że im większe zainteresowanie tym będzie można wynegocjować lepsze ceny i wogóle urzeczywistnić projekt....Myślę ,że jeżeli chodzi o samą obudowe to w role wchodzi skrzynka na głośnik 25cm bo 30 cm to już raczej w boczku za mały litraż będzie....Więc chłopaki i dziewczęta chętni wypisywać opinie bo na początek w gre wchodzi 156 SW i Sedan ale jeżeli zainteresowanie włascicieli innych modeli będzie wielkie to napewno powiadomie firme Basser o tym fakcie
- - - Updated - - -
No i jeszcze jedno...Jeżeli to możliwe to ewentualnie niech też oprócz samego zainteresowania "chwilowego" wypisują się osoby chętne do docelowego zakupu ,żebym se w firmie Basser z gęby du..y nie zrobił...Bo zazwyczaj zainteresowanie tak samo szybko maleje jak szybko trzeba kase wyłożyć![]()