Przecież to jest specjalnie tak blisko żebyś mógł z czystym sumieniem swoją 156 przyjechać. Teraz mam nową 147, którą mogę spokojnie na spotkanie przywieźć w kieszeni
![]()
Przecież to jest specjalnie tak blisko żebyś mógł z czystym sumieniem swoją 156 przyjechać. Teraz mam nową 147, którą mogę spokojnie na spotkanie przywieźć w kieszeni
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Też mam taką tyle że srebrną 156Dostałem w prezencie od Twojego imiennika
156 była na poprzednim. Z czystym sumieniem.
Ja też swoją dostałem w prezencie. Kolor się zgadza i nawet ma szarą (plastikową) skórę.
Wszystko na fotkach - http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1004904
No a co do spotkania to pozwoliłem sobie wysłać kilka wiadomości do mieszkańców Szczecina i okolic.
Kurde Panowie mi sobota odpada, a chętnie poznałbym BRAĆ alfistów. Chyba innym razem...
Mi niestety nie pasuje sobotaco innego niedziela, no ale nie będę wprowadzał zbędnego zamieszania
Mi niestety sobota również odpadnie. Pracuję do 17Za to wolna niedziela. Szkoda bo mam w domu 5io letnią Alfaholiczkę która bardzo chciała pojechać na: cytuję "Zebranie Alficzek"
Była:
159 SW 1.9 JTDm 120KM 2008r.
156 1.6 16V TS 2001
To ja powiem tak.Jeżeli jest problem z sobotą to czemu nie przełożyć tego na niedzielę.Ci co chcieli na sobotę.Dacie radę na niedzielę?
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Włodek pisał, że w niedzielę nie da rady stąd pomysł na sobotę. No i ostatnio też robiliśmy w sobotę. Jeśli większej ilości osób nie pasuje sobota a odpowiada niedziela to przełożyć można.