Ja bym nie malował.
Ja bym nie malował.
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
ja chyba też bym wstrzymal sie z malowaniem, nie mniej całość wygląda nadal interesująco![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
...ok akcesoria zakupione (papier, pasta, browary). Dziś jak znajdę chwilkę (..dłuższą) to biorę się do roboty!
Powiedz mi Rommie czy tę część osłony z napisem Alfa Romeo łatwo jest zdjąć? Nie miałem czasu się przyjżeć i nie wiem co pod nią się kryje. Ale jeśli jest do niej przykręcany korek wlewu oleju to mozna ją od tak sobie odkręcać? nie ma pod nią żadnych uszczelek itp?
Iloma śrubami jest zabezpieczona? Na zdjęciach wygląda, że trzema (od strony ściany grodziowej komory silnika), ale czy po zdjęciu tej części osłony z napisem twin spark odkrywają się jeszcze jakieś śruby?
Z góry dzięki za odp...
btw.. efekt świetny!!
ta czesc z napisem AR to pokrywa klawiatury.oczywiscie miedzy nia a glowica jest uszczelka i po zdjeciu raczej zaklada sie nowa.Napisał Krulik
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
moim zdanie swietny efekt :shock: tylko podziwiac 8)Napisał Rommie
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
SUPER
Jak malowales pokrywe ze zostawiles srebrne żeberka ?? Obklejales to jakos ??
czy zdjecie tej osłony jest bezpieczne dla silnika? Żadne bród tam nie wpadnie??
zaj...scie to wyglada :mrgreen:
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Witam mam pomysł na zrobienie kolektora ssącego do bx 1,7 zapewne każdy z was widział w necie fotki kolektorów ssących Lamborghini albo ferrari. Myślę że taki efekt można by uzyskać piaskując kolektor potem farba czerwony mat i polerka napisów co wy na to. tylko czy piaskowaniem osiągnie się podobny efekt?
Konkretnie to chodzi mi o taki efekt albo coś na wzór i podobieństwo: http://www.ferrarifaqs.com/wp-conten...-wallpaper.jpg
Czy taki efekt pod maską ar to by był kicz ? a może trzymając się już kanonu to kolektor o takiej strukturze a napisy czerwone?