Dokładniebardzo wtedy mi pomogles,z czasem człowiek wchodzi w temat i zaczyna kumac co i jak
![]()
Dokładniebardzo wtedy mi pomogles,z czasem człowiek wchodzi w temat i zaczyna kumac co i jak
![]()
klapa gasząsa w 8v 77kw ma inna budowe i nieco inne umiejscowienie Zawór-.http://www.commonrailforum.pl/zawor-...ncia-t1445.html
Jeżeli ma CF2 silnik to rzeczywiście niema klapy gaszącej. I za pewne problem jest z wtryskiwaczami, które leją.
Ma 105 km wiec cf2
Pomoge w diagnozie wtryskow ale dopiero w sobote. Moglbym w piatek wieczorem ale mam garaż bez światła. Kabla niestety nie mam. Ale jak jesteś z okolic Bydgoszczy to tu jest kilku mechaników co od ręki podepną. Google, dzwonisz i pytasz.
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez derebere ; 31-10-2012 o 18:38
pompa próżniowa ,wspomaganie kierownicy jak pękła to pewnie do wymiany pompa nie kierownica- swoją drogą co wyscie tam kombinowali
![]()
Wymieniałeś to kiedyś ? napisałbyś coś więcej ?
Powiem tak , wiem że to boli jak alfie coś dolega ale trzeba zaczekać kolego cierpliwie do weekendu aż podepna ci ja po kompa,bo terazozna tylko gdybac,dowiesz sie jakie są błędy wtedy bd pomagać konkretnie,wtryski też sie zapalają nieraz od kiepskiej jakości on,wiec przyczyn zapalenia sie tej kontrolki jest mnóstwo
A ja powiem takkomp, próba .... nic więcej Tobie nic nie powie
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2