ok dzieki![]()
witam, czy ktoś może mi powiedzieć jak w praktyce wygląda rozmiarówka.
kupię piękny czerwony polar ,czy worek z krótkimi rękawami?
Sądzę że co jak co, ale do rozmiaru akurat nie można się doczepićJest wszystko w porządku.
...świetnie, dzięki za odpowiedź.![]()
Witam. Może to o co zapytam jest głupie. Otóż w rozmiarówce podane są również polary dziecięce. A w formularzu zamówienia nie ma opcji polar dziecięcy ( chyba , że jestem ślepy- ale badania lekarskie ostatnio przeszedłem pozytywnie). Jak więc moge zamówić polar dziecięcy? Pytanie nr 2: w przypadku zamówienia polaru dla dorosłego i polaru dziecięcego ile mnie wyniesie całkowity koszt tej przyjemności?
Słusznie zauważyłeś że w formularzu nie ma polaru dziecięcegoPo prostu w poprzedniej edycji na ponad 200 zamówionych polarów, dziecięcych było może ze 3 więc ze względów lenistwa...
nie dałem takiej opcji w formularzu ale oczywiście można taki polar zamówić. Cena jak za normalny czyli 2 polary - 190zł. Jeżeli się kolego zdecydujesz to wypełnij normalnie formularz dla osób dorosłych a w polu UWAGI wpisz jaki rozmiar / kolor / haft ma być dla polaru dziecięcego
![]()
Dzięki za info
Czy na temat nowych polarów coś już wiadomo?
Pozdrawiam.
- Rafał
Tak, dostałem już próbki 3 modeli z czego wybrałem dwa, z małymi modyfikacjami. Mogę tylko powiedzieć tyle że jeden będzie jednolity kolorystycznie a małymi wstawkami poziomymi na piersiach a drugi, dwukolorowy na zasadzie że ramiona będą w innym kolorze niż reszta. Nowe hafty z przodu i z tyłu ale tym razem bez opcji wyboru między logo AR a Alfaholików, będzie jeden wzór. Gramatura taka sama jak do tej pory, cena prawdopodobnie niższa, w okolicy 85/90zł z wysyłką. Czekam na ostateczną wycenę uwzględniającą moje uwagi oraz zdjęcia gotowych modeli tak abym mógł przygotować dla Was ofertę i ruszamy z zapisami![]()