kazdego wzmaka mozna podłączyc pod ICS na allegro jest specjalna przejsciówka żółta mini iso razem z REMNapisał blackalfa166
kazdego wzmaka mozna podłączyc pod ICS na allegro jest specjalna przejsciówka żółta mini iso razem z REMNapisał blackalfa166
Kayrol staramy się Ci pomóc.
Ale do póki nie sprawdzisz czy masz te głośniki i wzmacniacz, czy nie to będzie ciężko.
Pozdrawim
Poczekac musze do jutra bo Padre pojechał mad morze(( i tak podobno woda zimna xD
To się może nie udać.Napisał blackalfa166
Prawdopodobnie jest inny soft ICS.
Poza tym inna instalacja. Coś mi sie wydaje, że w tej opcji wszystkie głośniki są zasilane ze wzmacniacza.
dobra kmito widzę że młody gniewny chce zrobić boomboxa z auta taty jak tylko wróci z nad morza oczywiście ...
więc myśle że powinieneś kupić
tubę - im większa tym lepsza i jakiegoś taniego wzmaka
do tego troche kablików
no i oczywiscie izolacja - dużo izolacji
jakoś to podłączysz ważne żebyś sygnal znalazł a później już tylko
BUM BUM BUM
Zamiast tuby radziłbym tradycyjną skrzynię na bazie kwadratu, podobno jest lepszy dźwięk niż w przypadku tuby. Poza tym dobre okablowanie i kondensator!
ty jaki koleś i juz zacza od obrażanialudzi i rzucania mięsem, " Fura " jest MOJANapisał blackalfa166
no i jak dla ciebie wzmacniacz Clarion z serii APA jest jakimś tanim wzmakiem to gratulacje spróbuj go kupić mistrzu a sam głosnik toxica kosztuje przeszło 500zł.
Nie wiem do czego pijesz gościu ale to nie tutaj ...
Zajmuje sie car audio od 3 lat sam projektowałem i zakładałem instalacje
dziwny jestes i czuje sie urażony zachowujesz infantylnie.
wczesniej napisałem ze dysponuje toxicem tsw 15f, wzmacniaczem toxic tx1000 wzmacniaczem Clarion 300 i kondensatorem made by usa, kable pujdą 20mm^2 a skrzynia będzie pół MDF pół włoókno szklane o nieregularnych kształtach. Kolega nie zrozumiał i wzioł mnie za jakiegos partacza albo nadal tak myśliNapisał scudettokrk
lol
:? SZESCIANU !Napisał scudettokrk