Właśnie po to to info na PW rozesłałem - bo nie każdy wie o spotkaniach.
Artur - ja się nie skuszę z tego względu, że będę w tym czasie w Szczecinie.
Właśnie po to to info na PW rozesłałem - bo nie każdy wie o spotkaniach.
Artur - ja się nie skuszę z tego względu, że będę w tym czasie w Szczecinie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Spoko dzięki za info. Gdybym nie oddawał swej belii do serwisu to a pewno bym wpadł no chyba że mechanik się spręży ale wątpię.
Ale prosiłbym o takie info w przyszłości o planowanych spotach w Łodzi.
Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich.
nie wiem, ile osób korzysta z facebooka ale może warto założyć grupę, w której podawałoby się/ustalało te spotkania? to tylko taka luźna propozycja, może dałaby radęmożnaby potem robić eventy i zapraszać wszystkich zainteresowanych, co by nikt nie przegapił najbliższego spota. co do pw: dzięki Łukasz za pw, niestety dopóki moje kolano nie będzie czuło się lepiej (minęły dopiero 3 tygodnie od zabiegu) raczej nikłe szanse, bym dał radę się zjawić. sama szansa na robienie zdjęć to 16.01.13 - od tego momentu mogę się samodzielnie schylać/kucać
tzn teoretycznie mi wolno, czy będę mógł to się zobaczy
![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Dzięki za info. Postaram się podjechać. Czy nie można by było zrobić spotkania w porcie. Wiem, że ostatnio już tam było spotkanie, ale wjechanie moją GTA z obniżonym gwintowanym zawieszeniem
na parking w galerii może być problematyczne hehe.
Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 175KM była
Alfa Romeo 159SW 1.9JTDm 150KM była
Alfa Romeo 159SW 1.9JTDm 192KM była
Alfa Romeo 156SW GTA 3.2 V6 była...
Alfa Romeo 159 2.4JTDm 200KM jest
tez jestem za portem
Będę w Galerii w czwartek.
I ja będę![]()
Nie ja ustalałem miejsce jeśli chodzi o czwartkowe spotkania w galerii. Co do wjechania to nie ma problemu, gorzej jest ze zjazdem
Wszystko zależy od tego ile do przodu wystaje zderzak i jak nisko jest. Ja swoim daję radę.
Jak się spotkamy to można przedyskutować lokalizację.
P.S. Chodzi to o kwestuję odległości? Tzn że do Portu macie bliżej?![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]