żenada...
ktoś tu pomylił marki...
żenada...
ktoś tu pomylił marki...
Lipa. A ile to dodaje mocy?
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
a mi się ta bianco polare podoba - i to bardzo
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Moc jest z toba tak karmili lucka i prawie przejal galaktyke moja alfa to 1.6 120 konikow wloski rumak na miasto i na godziny szczytu ideal.Co do mocy i ostrej jazdy nie widze niczego lepszego co moglo by wkrecac mnie bardziej na obroty i podnosic stopien adrealiny do 100% http://www.youtube.com/watch?v=QRpy5gKLLDA
Mi osobiscie sie tez podoba i nie sadze zeby tu konie mialy jakie kolwiek znaczenie bo jak w temacie chodzi tu o podswietlenie grila i innych partow. u siebie ostatnio montowalem ostwietlenia podwozia, atrapy z przodu i grila wszystko na granatowy kolorek. raczej te komentarze ile to koni podnosi to nie na miejscu bo to dzial styling body kita dodatkowo fakt ja mam 156 ktora tez 120 konikow ma pod maska i wzupelnosci wystarcza jak na trase krotka lub po miescie. nie oszukujmy sie ale zeby torszke popedzic to dobrze pojechac na niemieckie autostrady a nie w polsce czy tak jak u mnie w irl.
Drift-r to podswietlenie grilla to jak w kominku, powinien jeszcze ogien buchac :-) w trakcie postoju mozna by sobie pogrillowac :-)
Faktcznie ten podwietlany grill to porażka...ale egzemplarz tej 147 Bianco polare, śliczny.
Ogniem może mi buchać ale z tłumika i nie z 1.6 który jest w tym momencie idealny tylko z 3.2 Jak będe miał ochote poszaleć to sobie moge sprezentować puki co na robienie kilometrów nie widzę leprzego auta,poza tym już po świetachNiewidziałem niebieskiego ognia w kominku no chyba że jakaś imitacjia albo gazówka hee widziałeś kiedyś jak sie pali brzoza ? Konkret