jutro działam, laptop na kolana i bede relacjonował
jutro działam, laptop na kolana i bede relacjonował
jest przełom. pod kratką po bokach mam 2 czujniki, a na srodku cos na styl mikrofonu. wyjalem icsa, a tam czeka wesoło żółta i niebieska kostka. zakladam że niebieska do zmieniarki a żółta do telefonu. do tego obsadzenie gniazda gdzie wtyka sie te mini iso jest pełne - nie mam żadnego pustego miejsca, podobnie w dwóch pozostałych kostkach tych szerokich zapinanych klamrą. w obudowie icsa mam wjazd na karte i podswietlajacy sie chyba guzik (tam gdzie powinien byc symbol telefonu czy cos).
jest chyba nieźlena razie probuje dostac sie do srodka i wlutowac sie kabelkiem do 'auxa'
![]()
To mikrofon masz. Jeżeli masz obsadzone wszystkie kostki iso to znaczy że wiązka do DSP może być. Jak jest DSP to właśnie wszystko jest obsadzone. A jak nie ma to dwie chyba są puste. Reszta wtyczek jest chyba niezmienna wszędzie. Jeżeli chodzi o slot to pamiętaj że każdy ICS ma do tego "otwór" pod panelem. Tylko Ty musisz mieć mechanizm sprężynowy (z przyciskiem) i czytnik karty.
dodam ze na pewno nie mam przewodow w tylnej polce. wiec
w icsie nie ma bebechow do karty sim ale jest po jednej diodzie w przycisku telefonu i chyba wyjmowania karty (nad slotem na karty).
a ktos myslał otym dotyczy osob co kupiłi zmieniarke mp3 audiostrada, http://allegro.pl/modul-bluetooth-xc...797723703.html
Tak to wygląda:
Dowiedziałem się tez, ze aby być pewnym na bank musiałbym sprawdzić czy do anteny na dachu jest jeden czy dwa przewody sygnałowe. Wtedy mam 100% pewności.
Ja nie mam w obecnej dsp ani telefonu i ICS wygląda identycznie![]()
Zgoda, ale zmieniarki też nie mam a wiązka jest puszczona, do tego ta zielona kostka. Od telefonu?
Ale zmieniarkę mogłeś mieć. A dsp nie skoro wszystkiego Ci brakuje. A kostki iso nie mają chyba nic wspólnego z telefonem. Tego nie wiem.