Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 22-11-2012 o 20:35
sprawdzić szczelność dolotu
wyczyścić EGR
sprawdzić VGT
i nie rób więcej takich screenshotów
sprawdzony w ubiegłą sobotę. Szczelny. Jedynie wczoraj zostało wymienione złącze elastyczne. Testy robione dzisiaj.
Czyszczony jakieś 4 miesiące temu
sprawdzę
Bo...? Raz jedni wrzucają wykresy i nikomu to nie przeszkadza, teraz ktoś pisze, że nie można... To co, miałem to kredkami narysować?
Poprawiłem troche te wykresy wycinając niepotrzebne krawędzie, dzięki czemu są większe i chyba czytelniejsze. Zrobiłem to na szybko, bo w pracy jestem, przepraszam. Można było normalnie napisać, to bym od razu poprawił.
Błędów żadnych nie wyslwietla. Tydzioeń temu było coś o sprzegle, ale po skasowaniu chwilowo nie było dzisiaj. A szczerze to pracę w % nie wiem gdzie sprawdzić. Jak mi to wyjasnisz Majster to jutro wrzucę. Dzięki za pomoc![]()
- jak dasz logi, czyli pliki *.csv z katalogu domowego FES (MES) to ja sobie mogę to zrobić wtedy po swojemu, dac 4 ekrany, inaczej ustawić parametry wg wazności, itd.
- poniżej jakiś plik logów i zrzut z niego, dla testów.
- ja i tak tego nie zrobię, bo się nie znam na JTD, ale poradzić mogę.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Wrzuć Adi też w załącznik te pliki, o których mówi Bubu, gdzie zapisywaliśmy w docelowym folderze FES-a - o nazwie "log1" i "log2".
Tam masz suche liczby, otwierane przez excela (pliki *.csv ) przez które łatwiej odczytać wykresy![]()
Witammam taka samą prośbę jak kolega też bym prosił o odczytanie wykresów http://www.sendspace.pl/file/4f03e6a...lfa-logi-25-11 i drugi http://www.sendspace.pl/file/19579c5eaf669984bcfd490 to są moje pierwsze logi
prosze o zrąbanie jak będą złe to się poprawie
))
Aby sciagnac klikamy po lewej POBIERZ W NIEBIESKIM KÓŁECZKU
Wersja Fesa 2.7.2
PS. u mnie jest:
-za wysokie spalanie okolo 9l ni mniej nie zejdzie![]()
-mół na początku
-nowy przepływomierz i termostat
-troche chyba brakuje mu do tych 150kuców
Ostatnio edytowane przez arquadiusy ; 26-11-2012 o 00:18