okdzieki. generalnie w szczecinie padl mi wysprzęglik- strach mialam w oczach ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo. wystraszylam sie bo sprzeglo sie zapadlo w ''p[odloge'' byl taki trzask i bylo po wszytsklim. zgasla mi, wlaczyla sie blokada kierownicy-dla mnie to masakra.acha, no a przeciez niedawno mialam wymieniana sprężynkę w sprzęgle bo mi pękla-i jak zobaczylam to sprzeglo w podlodze to myslam ze mnie trafi i to jeszcze w takim momencie.Ta sprężynke robilam w ASO w Bydgoszcy.niedawno bo 2 tyg temu wymienilam tez u nich sonde, cos bardzo dlugo to trawalo bo praweie 2 godziny, samochod byl na gorze , mecvhanik grzebal cos w podwoziu-a ja bylam tylko z sonda, aaa... i jeszcze jedno na forum dano mi pstryczka w nos, bo gdy pisalam o wymianie sony w ASO, tam gościu zapytal sie mnie jaki to model alfy, a potem ktora sonda jest zepsuta,tak opisalam na forum , natomiast tu mi napisano ze alfa 156 ma tylko 1 SONDE! WIECV CZY TO NIE DZIWNE ZER W ASO NIE WIEDZA O TYM???? TEREAZ PO TYM JAK MNIE OSTRZEZONO PRZED aso W BYDGOSZCZY TO MAM PIETRA CZY MI CZEGOS TAM NIE NAMąCILI.