Strona 26 z 27 PierwszyPierwszy ... 161718192021222324252627 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 267

Temat: [ZLOT] No to kolejny DWUDNIOWY ZLOT ANDRZEJKOWY Jelenia Góra 2012 pora ogłosić!

Użytkownik Rowerzysta Avatar AjRomek
    Mieszka w
    Jelenia Góra/Chojnów
    Auto
    AR 156 Sportwagon 2.0 JTS 165KM Distinctive'02r.

Domyślnie

tak czytałem to forum i oczom nie wierzę, że w tak hermetycznej grupie... dodać, że bylo nas nie aż tak wiele osób na tym zlocie, wspomniane tu było co było!! być może nieprzyjemne dla kogoś, alee daleki jestem idei aby musiała o tym wiedzieć cała POLSKA!! w sumie wolałbym poczytać o rzeczach śmiesznych i przyjemnych zwiazanych z przebiegiem zlotu, a nie śledzić gorzkie żale. Całe szczęście, że moderator nie śpi

Myślę, że na pewno jest co wspominać, o wiele zabawniejsze chwile jak choćby uczesnictwo na sali gimnastycznej.
    Piękne akcje, gole, kopanie po ścianach i kościach oraz zaangażowanie kolegów i koleżanek dodam że w siatkę moje drużyny zawsze wygrywały… booo ja liczyłem punkty;P Sam pozostawiłem na tej sali płuca, dzisiaj jeszcze dochodzę do siebie po tym wysiłku.

Wspomnieć tańce, hulańce i wygibasy na disco, gdzie większość bawiła się rewelacyjnie… mimo, że może dj nie był dysponowany tej nocy;P
    Dzięki Paweł za głos, jakim mnie wyróżniłeś… bo owszem bawiłem się super, miałem tej nocy mooooc;P

Dalej… Pieti ktoś łóżko w nocy wyniósł z pokoju, bo fajne chłopaki pomyśleli, że fajnie o 3 w nocy w hotelu małe przemeblowanie zrobić…żeby rano na kacu zachodzić w głowę jak my to wynieśliśmy po pijaku skoro wszędzie tak wąsko było, a jednak dało radę dlatego proponowałbym brać przykład z fajnych chłopaków z kultowego pokoju 13A, oni nigdy nie tracą czasu na pierdoły, lubia się bawić, pić spokojnie wódeczkę i wykazywać się inicjatywą głupich, zabawnych lub jednych i drugich razem wziętych!! na tym piętrze po nocach dzieją się rzeczy niemożliwe...)
    W sumie pewnie mógłbym cos jeszcze dopisać, aleeeee zastanawiam się czy to będzie ciekawsze czy może… historia niemoralna!!
    Może jakieś właśnie zdjęcia…???? Może lepiej byłoby zachęcaćl ludzi do uczesniczenia w zlotach…
    Ogólnie pozdrawiam wszystkich bardziej lub mniej poznanych osób na tym zlocie!!!
    Byliście suuuuper)))
    Ostatnio edytowane przez AjRomek ; 27-11-2012 o 07:20 Powód: Usunąłem pierwszy akapit
    Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Kolaś
    Mieszka w
    OPOLE
    Auto
    Subaru Forester 2.5 230 KM

Domyślnie

Nie ma znaczka ale LUBIE To AjRomek!!! Było zajefajnie też bawiłem się rewelacyjnie nawet DJ mi nie przeszkadzał

Użytkownik Rowerzysta Avatar AjRomek
    Mieszka w
    Jelenia Góra/Chojnów
    Auto
    AR 156 Sportwagon 2.0 JTS 165KM Distinctive'02r.

Domyślnie

Cytat Napisał Kolaś Zobacz post
    Nie ma znaczka ale LUBIE To AjRomek!!! Było zajefajnie też bawiłem się rewelacyjnie nawet DJ mi nie przeszkadzał
    dzięki wielkie... owszem, w sumie dj nie był taki zły, jego też należałoby pozdrowić
    zreszta po kropli alkoholu, pewnie większości nic nad to nie przeszkadzało...
    Alfa Romeo 156 SW 2.0 JTS

Użytkownik Rowerzysta Avatar hannah
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    AR 156 2,0 TS "99

Domyślnie

Tym co napiszę narażę się zapewne kolejnym kilku osobom, ale cóż.... To moje drużyny w siatkę były najlepsze i gdyby nie fakt,że AjRomek liczący punkty, był w drużynie przeciwnej, to wszystkie sety nasze.
    I z tego miejsca pragnę serdecznie pozdrowić Pana DJa, ponieważ pomimo kilku drobnych wpadek, uraczył mnie głosem Kiedisa, co bardzo poprawiło mi nastrój. Nie wiem tylko czy z własnej inicjatywy, czy raczej Bartka, ale nie ważne.
    Imprezka po raz kolejny udana i mam nadzieję, że Bartek pomimo zmiany stanu cywilnego , w przyszłym roku znów nas zaprosi.
    Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !

Użytkownik Pirat drogowy Avatar bartstep
    Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    AR 147 1,9 JTD 116KM

Domyślnie

Czyzbyscie juz zapowiadali chec uczestniczenia w kolejnym, czwartym zlocie andrzejkowym a.d. 2013 ?

Chcialem tez podsumowac akcje zbierania jedzonka dla zwierzakow. Zebralismy ponad 80 kg karmy dla psow i okolo 15 kg dla kotow. Czyli ilosci naprawde uczciwe i solidne. Zwierzaki ze schroniska kazaly Wam wszystkim przekazac serdecze hau-hau

Dla osob, ktore byly w sztolniach... Postaram sie jak najszybciej zmontowac film z tego wydarzenia Mam fajny material i w przyszlym tygodniu zrobie z tego montaz. Mam prosbe do osob, ktore robily zdjecia w sztolni, zeby mi wyslaly najlepsze zdjecia na adres mailowy (bartlomiej.stepien@gmx.net)
    Majac te zdjecia bede mogl zmontowac ciekawszy filmik.

Dla osob, ktore nie byly w sztolniach moge tylko powiedziec ZALUJCIE!
    Trasa jest przygotowana rewelacyjnie, marsz z lampkami gorniczymi stwarza niezapomniany klimat. Trasa ma prawie kilometr w jedna strone, wiec jest naprawde daaaleko.
    Dziekuje Pani przewodniczce, ktora niezwykle ciekawie przedstawila nam historie sztolni, przekazywala wiele interesujacych i czesto zabawnych historii, dzielnie znosila nasze uwagi i cierpliwie odpowiadala na nasze roznej jakosci pytania

Z ciekawostek powiem, ze na koncu trasy znajduje sie replika radzieckiej bomby atomowej w skali 1:1 (warto posluchac co o tej bombie mowi przewodnik), oraz zalane dolne sztolnie, ktore eksplorowane sa przez zawodowych pletwonurkow (glebokosc o ile pamietam przekraczala 200 m).

Powiem tak WARTO TAM BYC, WARTO TO ZOBACZYC!!

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	KK.jpg
Wyświetleń:	40
Rozmiar:	139.3 KB
ID:	78498
    alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał bartstep Zobacz post
    Czyzbyscie juz zapowiadali chec uczestniczenia w kolejnym, czwartym zlocie andrzejkowym a.d. 2013 ?
    My jak najbardziej TAK

Użytkownik Maniak resoraków Avatar gcredhot18
    Mieszka w
    Swieradow-Zdroj/Wrocław Poland
    Auto
    Była 159 SW 1.9 JTDm 2006r. Jest XF 2017. 241KM

Domyślnie

Cytat Napisał hannah Zobacz post
    uraczył mnie głosem Kiedisa,
    Antka???

Użytkownik Rowerzysta Avatar hannah
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    AR 156 2,0 TS "99

Domyślnie

Cytat Napisał gcredhot18 Zobacz post
    Antka???
    No może bardziej Antoniego
    Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !

Użytkownik Maniak resoraków Avatar gcredhot18
    Mieszka w
    Swieradow-Zdroj/Wrocław Poland
    Auto
    Była 159 SW 1.9 JTDm 2006r. Jest XF 2017. 241KM

Domyślnie

Cytat Napisał hannah Zobacz post
    No może bardziej Antoniego
    mniejsza o to jak było chilli to musiało być dobrze

Użytkownik Pirat drogowy Avatar bartstep
    Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    AR 147 1,9 JTD 116KM

Domyślnie

Hej... Dzieki za zdjecia ze sztolni do filmu

nikt nie przyslal ani jednego :/
    alfa-klub.prv.pl * Podpiecie do komputera, diagnostyka, kasowanie bledow. Kontakt GG 3127266 * alfa-klub.prv.pl