Ostatnio edytowane przez madmaxwro ; 28-11-2012 o 22:34
jest 6 biegowa, ja sobie chwalękłopotów brak
Ja dopiero kupiłem, 6 biegów, tyle że w trybie sport zżera mase paliwa. Sie okaże jak sie spisuje, skrzynia ponoć jest japońska, taka sama jest ponoć w Volvo S60,80, Renault, Insigni
Może nie jest to najszybsza skrzynia na świecie, ale daje radę. Fajnym smaczkiem są tryby Sport i Winter, przydatne. Szczególnie sport
Sprzedajesz swoją 159 i kupujesz inną? Skąd ta decyzja?
Jak tam w ogóle sprzedaż?
potrzebuje kombi rodzina mi się rozrosła i żonie ciężko zapakować wózek do bagażnika , a co do sprzedaży idzie powoli ale w dobrym kierunku w niedziela ma klienta . jak bym w niedziele sprzedał to w pon.wt. pędzę po to cudodzięki koledzy za info mam nadzieje ze wszystko się dobrze poukłada
Ja swojego Q-Tronoika przytargałem aż z Włoch w sumie przez przypadek bo szukałem auta z możliwością odliczenia VATu i trafiła sie okazja.
Jest jakaś możliwość żeby dołożyć kierownice z przyciskami w kierownicy jak nie ma jej w standardzie?
o jakie przyciski chodzi? - sterowanie radiem, czy zmiana biegów
o zmianie biegów w kierownicy jest tu:
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...o_159_a-7.html
a sterowanie radiem też można dołożyć jeśli wiązka jest kompletna - wystarczy chyba wymienić panel ozdobny kierownicy na ten ze sterowaniem
Ostatnio edytowane przez alf-a147 ; 29-11-2012 o 09:26
Szkoda, ze nie robili automatow z silnikiem 2,0 jtdm ..![]()
spytam jescze o spalanie jak wychodzi srednio w miescte typu Wrocław czy cos w tym stylu duzo korków na drodze przy normalnej jezdzie![]()