Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Temat: QV po rodzinnemu

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Camey
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa 156 V6

Domyślnie

W zdecydowanej mierze zgadzam się z tym co napisał KHOT no może oprócz tego co napisałeś o BI-cyklistach choć jak widzę takich jadących ulicą gdy zaraz obok znajduje się ścieżka rowerowa to aż czasem mam ochotę przewieźć takiego delikwenta na masce no ale wracając do tematu tego postu to nie wiem czy sobie tej naklejki nie sprawie " Pappa QV" Po pierwsze po trochu odnosiłaby sie do mnie no i Bella była by bardziej "cichociemna"

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Najlepiej nakleić sobie na klapę 1.0 D

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Camey
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa 156 V6

Domyślnie

Sprecyzować chciałem, w sensie, że ta naklejka odnosiła by się do mnie nie jako do ojca ale od rozwrzeszczonego bachora takiego jak na zdjęciu, za młody na ojca jestem

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Aż tak cichociemny to nie jestem

Użytkownik Alfa i Omega Avatar rooshyo
    Mieszka w
    NBR - Niebezpiecznie Blisko Rosji;)
    Auto
    Służbowe 500 koni

Domyślnie

Jak mawia mój kolega, jedynka z przodu to już agresywnie
    -Skąd masz topór?
    -Królowa elfów mi dała!
    -Czad... a topór skąd masz?

Użytkownik Świeżak Avatar lucas147GTA
    Mieszka w
    Pabianice/Lodz
    Auto
    alfa romeo 145 BOXER , Giulietta 1.4 MA , Giulietta QV ,Giulietta QV Competizione

Domyślnie

Wrzucajac ten znaczek do wgladu mialem zamiar wywolac troche humoru u posiadaczy QV i wiekszej rodziny niz tylko zona. Przy okazji ocenilismy pieszych, rowerzystow, ktorymi tez czasem bywamy, zapomnielismy jeszcze o motocyklistach wymijajacych auta miedzy lusterkami czekajac na czerwonym swietle i tirowcach przemieszczajacych sie centrami miast.Wraz ze wzrastajaca agresja maleje kultura jazdy u niektorych a jedynym lekarstwem byloby pojezdzenie przez jakis czas po Holandii lub Niemczech gdzie pieszy i rowerzysta jest najwazniejszy a dosc drakonski mandat kazdego twardziela sprowadzi na ziemie...

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Mnie zastanawia jak można dać na tylną klapę bagażnika wielką naklejkę z imieniem swojego dziecka??? Czy to aby rozsądne, żeby wszyscy dookoła wiedzieli jak twoja pociecha ma na imię? :|

1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto

Domyślnie

Jakbyśmy mieli się zastanawiać co innym kierowcom wpada do głowy żeby robić różne rzeczy to mogłaby głowa rozboleć. Mnie wciąż zaskakują te tabliczki imienne na szybach. Ostatnio widziałem kolesia w Alfie i miał na szybie "Martusia" - no nieźle.

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    Czy to aby rozsądne, żeby wszyscy dookoła wiedzieli jak twoja pociecha ma na imię?
    A co powiesz o tym że rodzice zakładają na NK czy FB konta swoim małym dzieciom. Takie mamy czasy...

Użytkownik Romeo Avatar malin2k5
    Mieszka w
    Połczyn-Zdrój
    Auto
    Giulietta QV Nero Etna, Alfa Romeo 156 SW '02 BLU VELA, 126p '78

Domyślnie

A co powiesz o tym że rodzice zakładają na NK czy FB konta swoim małym dzieciom. Takie mamy czasy...
    To już w ogóle przegięcie bagietki
    Nawet same napychanie kont zdjęciami dzieciaczków jakoś do mnie nie przemawia FB i NK powinny mieć przypis "pochwal się"

Użytkownik Znawca Avatar KHOT
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Panzergrau

Domyślnie

Cytat Napisał lucas147GTA Zobacz post
    Wraz ze wzrastajaca agresja maleje kultura jazdy u niektorych
    Prawda. Do tego na dodatek maleje w społeczeństwie umiejętność rozumienia czytanego tekstu i to jest właśnie najsmutniejsze.
    pieszy i rowerzysta jest najwazniejszy a dosc drakonski mandat kazdego twardziela sprowadzi na ziemie...
    A mnie się marzy równość, bezwzględna równość wszystkich na drodze (i jej okolicach), zero świętych krów. Marzy mi się, żeby policja eliminowała z dróg napalone gówniarstwo popisujące się "tjuninkowanymi" samochodami z pierdzącym wydechem i królów szos - panów w średnim wieku którym "plebs przeszkadza w jeździe samochodem". Marzy mi się, by rowerzyści zaczęli dostawać dotkliwe mandaty za każdym razem jak tylko choć minimalnie zagrożą bezpieczeństwu pieszych. By najechanie na pieszego przez rowerzystę traktowane było jak kolizja drogowa z wszystkimi konsekwencjami takiego zdarzenia i bezlitośnie karane. Marzy mi się w końcu, by piesi za spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym także ponosili za to karę.
    Bo wiesz, za parę lat wszystkie dobre nicki internetowe będą już pozajmowane, trza się spieszyć...

Meh, przydałaby się opcja "multicytowania" na forum.
    Ostatnio edytowane przez KHOT ; 09-12-2012 o 15:21

Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał KHOT Zobacz post
    Meh, przydałaby się opcja "multicytowania" na forum.
    Jest taka opcja - zaznaczasz cytowany tekst i wybierasz opcję po lewej na dole postu czyli " cytuj zaznaczony tekst" i możesz zrobić tak w więcej niż jednym poście.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia