Jutro zamawiam 8 kalendarzy:
1. YonasH
2. Jola x2
3. Krusz
4. Scuderia
5. abir1
6. Myszkin
7. michals_88
Ktoś jeszcze?
Michał, jak mi wytłumaczysz dobrze jak tam dotrzeć, to oczywiście postaram się przyjechaćmuszę tylko szofera skołować
)
- - - Updated - - -
Moi Drodzy, faktycznie czas coś w tej kwestii ustalić!Czekamy z Michałem na Wasze sugestie i opinie!
Jako, że jest już poniedziałek, otwieram listę chętnych na najbliższy czwartkowy spot oraz na spot % 14 grudnia-piątek, Jeff's na Polach Mokotowskich, godz. 19.00-20.00))
Buu, dwa dni za wcześnie tego alko spota robicie![]()
Michal, nie zebym robil Ci dywersje, fajnie ze podjales te temat, ale IMO poczekajmy na KruszaJeff's przy Zwirkach to srednia opcja, bo daleko od wszelkich srodkow komunikacji.
Na piwo proponuje browar Bierhalle Arkadia lub Bierhalle Nowy Swiat - jedno i drugie przy metrze. Jeffs to w zasadzie tylko taryfa pozostaje, chyba ze ktos lubi spacerowac po parku in the dark))
np poniedzialek 17tego o 19:00 zeby dobrze zaczac nowy tydzien ew niedziela 16tego o tej samej porze![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 03-12-2012 o 10:07
tak czy inaczej w najbliższy czwartek postaram się być![]()
Marcinie, ja po prostu w związku z brakiem decyzji ruszyłem z tematem i tyle, miejsce i dokładna data jest do uzgodnienia, tylko żeby nie skończyło się tak, że nic z tego nie wyjdzie. Jak dla mnie może być i poniedziałek 17 i niedziela, tyle sądziłem, iż lepszy będzie jakiś dzień przed weekendem, gdzie następnego dnia po spotkaniu większość ma wolne...
Łobecny w czwartek![]()