Co masz na myśli mówić dodatkowe urządzenie?
Co masz na myśli mówić dodatkowe urządzenie?
też wymieniałem go po sprawdzeniu w tej instrukcji,robota trwała 2 minuty![]()
Już wymieniłem a na dodatek wypaliłem sobie dziurę w siedzeniu pasażera ciepłym halogenem :-(
U mnie za panelem klimatronica na kanale w nogach jest taka puszeczka z przewodami m.in. do anteny itp. Widocznie u mnie jest zestaw odrębny, nie współdziałający radiem. Zdjęć nie mam i nie będę teraz rozkręcał samochodu
Sprawdź gdzie doprowadzą Cię przewody od głośnika i mikrofonu
- - - Updated - - -
A idź TyNie miałeś normalnego źródła światła?... Przecież teraz oświetlenie LEDowe jest na topie
![]()
Ku...a właśnie,że nie.Zawsze mi szkoda jest kupić lampkę na LED.Teraz muszę kupić fotel za 80zł(http://allegro.pl/fotel-pasazera-pod...799438629.html) i jakoś lampkę:-).Wymiana fotelu musi dobyć się przy rozłączonym akumulatorze aby nie wywaliło błędu poduszek?
Ok.dziękuje Malin2k5
Najprościej będzie jak w swoim tel włączysz funkcję bluetooth i zaczniesz szukać urządzeń w swoim pobliżu (oczywiście siedząc w samochodzie)Jeśli masz zamontowany zestaw głośnomówiący to tel powinien go znaleźć. Później tylko "parowanie" urządzeń i powinno wszystko działać. Jeśli nie zdarzy się nic takiego to może oznaczać dwie rzeczy...albo zestaw jest niekompletny, albo wspomniana centralka niesprawna. Samo jej fizyczne poszukiwanie nie jest Ci do niczego potrzebne i nie ma znaczenia czy ją znajdziesz czy nie...
Obok centralki airbag jest uchwyt na jakoś starą nokie