No to widocznie w twojej nie było "fabrycznie "suba ale podejrzewam ,że to nie problem...Co do wzmacniacza to ori je mają ale jak miałbyś zamiar zmieniać głośnik to i mocy by trzeba było...Ja chwilowo stoje z modzeniem przy subie a wzmacniacz mam przykręcony do skrzyni którą aktualnie wożę "na plecach" ,żeby szło szybko i łatwo się pozbyć sprzętu z auta... Jak przebuduje oryginalnego suba to raczej pokombinuje żeby w prawy boczek upchać wzmacniacz co by nie przeszkadzał...Kiedyś miałem na tylnej sciance tylnej kanapy ale to niepraktyczne -zwłaszcza w SW ....dlatego myślę żeby ukulać ładną obudowę z plexą na prawy boczek i ładnie podswietlic wzmak i kondensator a wtedy kable będą pochowane pod "zabudową" i nie będą straszyć
- - - Updated - - -
Dziś sobie posiedziałem do woli na Youtube i się podszkoliłem z żywicyno i raczej jednak będe modził na wiosne profilowane zabudowy na obie strony bagażnika...No chyba ,że auta do tej pory się pozbęde
....
Właśnie byłem oglądać wnękę tak na szybko i nie widzę tam miejsc do zamocowania suba, chyba, że są pod tapicerką. Mam wersję po FL, może to jest jakaś różnica?
Jak zdąrze to jutro ci zrobie fotki jak u mnie wyglądają mocowania i do czego są przykręcone...Co do FL to jestem pewny ,że bagażniki mamy te same więc po prostu miałeś wersje ze skromniejszym audioSprawdz czy masz wogóle wiązke do suba zakończoną taką "kwadratową " kostką... Te fotki jak zrobie to i strzele fote wiązki
![]()
podłączyłem dzisiaj, tak dla sprawdzenia, ori subwooferek (nie BOSE) do mojego wzmacniacza Magnat Edition Two (150 RMS) i powiem szczerze, że nawet nie będę wymieniał w nim głośnika na inny, na moje potrzeby basuje jak trzebaTeraz tylko montaż w boczek i w końcu odzyskam bagażnik.
Ominąłeś wbudowany wzmacniacz ,że podłączyłeś pod swój??? Bo z kostki idzie przez wzmacniacz wbudowany w srodku suba...Ja pauzuje z przebudową do wiosny ale na wiosne robie zabudowe 2 boczków z żywicy...Jak wyjdzie jak trza to się wezme za taką robotę "hurtową"no ale narazie czekamy na + temperatury...
tak, ominąłem fabryczny. Przylutowałem porządny przewód głośnikowy do głośnika i wypuściłem go z obudowy przez gniazdo bezpiecznika.