Pytanie do osób które wymieniały w swoich 156 kierunki boczne z oryginalnych na białe. Ja założyłem u siebie białe matowe i pomarańczowe żarówki i... świeci na różowo :/ Jakie żarówki kupić żeby było na pomarańczowo!?
Pytanie do osób które wymieniały w swoich 156 kierunki boczne z oryginalnych na białe. Ja założyłem u siebie białe matowe i pomarańczowe żarówki i... świeci na różowo :/ Jakie żarówki kupić żeby było na pomarańczowo!?
Dziwne, zazwyczaj jak się wrzuci pomarańczowa żarówki to świecą na pomarańczowo. Sam u siebie robiłem taką zmianę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja kupiłem ten ciemniejszy rodzaj matowych (delikatnie czarną barwą prześwitują) i zwykłe pomarańczowe żarówki. Gdzieś przeczytałem, że trzeba kupić żarówki białe z jakimiś bańkami pomarańczowymi. Wie ktoś cokolwiek na ten temat?
Ja mialem biale clear i pomaranczowe zarowki i wszystko bylo ok
Jak nie chcesz zeby bylo widac zarowki to popatrz na takie http://allegro.pl/kierunek-kierunkow...851169796.html
Normalne pomarańczowe żarówki W5W i po sprawieNo chyba, że drażni Cię to, że widać żarówkę w kierunku...
No właśnie założyłem najzwyklejsze pomarańczowe i nie widać żarówkiDzięki za info jeszcze może te chromy coś pomogą, bo takie ciemniejsze się wydają
![]()
Możesz spróbować tej chromowanej ale nie wiem czy to coś da. Możesz podrzucić zdjęcia jak wygląda ten kierunkowskaz i jak świeci?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Koledzy... świeci jak 'w domu uciech'- przynajmniej tak się kojarzy
![]()