tylko go nie otwieraj.
z boku pod grotem masz śrubkę wykręć ja i wyciągnij taką półeczkę z baterią.
tylko go nie otwieraj.
z boku pod grotem masz śrubkę wykręć ja i wyciągnij taką półeczkę z baterią.
Widziałam własnie na zdjęciu, że jakiś inny patent na to. Muszę kupić taki mały śrubokręcik..
Główka noża też zdaje egzamin.
147 powodów do zadowolenia
Moje noże mają szpic, że niestety żadnej śrubki nie ukręcisz. Baterię się udało kupić a miły pan ją wymienił za darmoKluczyk działa. Twarde bardzo te przyciski, ale sam zamek chodzi ładnie.
- - - Updated - - -
Oooo i mam takie pytanie.. mam problem z odpalaniem.. a mianowicie nie jestem pewna czy moja stacyjka chodzi dobrze. Przekręcam do połowy czekam aż gasną kontrolki iiiiiii... jak próbuję przekręcić na zapłon z nieznanej przyczyny czasami się blokuje.. jakiś patent na to jest czy wymiana/naprawa stacyjki tylko pomoże?
wyciągnij i wsadz klucz.
No tak poprawiam w ten sposób ale irytuje mnie to.. nie da rady nic poza tym?? skąd ta blokada?
tak już jest i nic nie da się zrobić.
aglaja.Dobrze koleżanko :-)
Szerokości życzę
Rozumiem, każda kobieta ma swoje aleee..i tak jest przy mojej stacyjce.. wpieniło mnie to bo chyba 3 raz w życiu mi zgasł samochód i nie mogłam go odpalić bo się zblokowało .. argh.. no nic
całe szczęście nei mam często takich problemów
A dieselek mruczy, że aż miło.. śliczne są te alfy i też zaczynam mieć obsesję..
Daffodil widzę, że po tych samych drogach jeździmy.. Liczmy na to, że wielkie wyrwy w tym roku nie powstaną.