Ostatnio edytowane przez alces1 ; 10-12-2012 o 20:55
Do Buratino - możesz raz jeszcze zapodać tę fotkę z moro? Kiedy ktoś wrzuca kilka fotek,to tej pierwszej nigdy nie mogę otworzyć a kiedy jest tylko jedna to na ogół jest ok.
Ja sie nie obrazam,bo i niemam o co.Z wlasnym autem robie co mi sie zywnie podoba.Poprostu proponuje wiecej dystansu...Alfa nadal jest tylko samochodem.A mnie nudzi juz ogladanie srebrnych felg.Mam je na wszelkiego rodzaju samochodach od ponad 20 lat.To niech teraz beda np.moro
,
- - - Updated - - -
![]()
aa jak już jesteśmy przy zmianie koloru felg to gdzie w okolicach krakowa - katowic można oddać felgi do lakierownia?
Załącznik 79760takie
- - - Updated - - -
Niewiem czy dobrze widze ale gosciu chyba stoi tu obok Bentleya Continentala Coupe.Jak bym takiego mial to niech bedzie sobie nawet w ciapki![]()
Narazie lakierowanie w moro mnie nie interesuje choć jest ciekawe. Mam na myśli lakierowanie felg w jednym kolorze. Ktoś coś/kogoś poleca.
w takim to ja bym się odnalazł nawet gdyby był różowy i w grochyjeśli chodzi o Balotellego, to facet jest lekko postrzelony więc jakoś mnie nie dziwią jego pomysły, był kiedyś taki niezły bokser Tyson co zrobił sobie wannę wysadzaną diamentami, a potem je wyciągał bo mu dupę kaleczyły. Co do felg, to ja również popieram jakąs inność. Sporo osób na forum jest przywiązanych do ori, ale ja tam jestem za czymś co jest inne a nie takie jak mają wszyscy
po zimie kupię sobie jakieś fajne felgi, a te ori co mam teraz zostaną na zimowe gumy
![]()
Ostatnio edytowane przez krissis ; 11-12-2012 o 08:54