Własnie sie zastanwiałem czy ktoś wogóle napisze cos o tym bo na pierwszy rzut oka wyglądają jak felgii tylko gdzie te miejsca na śruby? O_o
Własnie sie zastanwiałem czy ktoś wogóle napisze cos o tym bo na pierwszy rzut oka wyglądają jak felgii tylko gdzie te miejsca na śruby? O_o
Prosba do Wegorza.Potrzebna mi wizualizacja...w sumie to wizje juz mamale chcialbym to zobaczyc.Da rade przerobic orginalne felgi 19 Ti na taki wzor...Załącznik 79753a potem wrzucic to do czarnego SW...Załącznik 79755
Buratino prosze Cie tylko nie moro![]()
Mam pytanie czy zamiast opon 235/45r18 można założyć 225/45r18? I jaka jest różnica w średnicy pomiędzy tymi dwoma rodzajami opon?
Można. Jeśli chcesz sobie takie rzeczy policzyć to najlepiej użyć kalkulatora rozmiarów opon: http://www.opony.com.pl/narzedzia/zamienniki-opon/
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
a nawet jesli przez fakt zalozenia wezszej opony na felge do ktorej nie jest przeznaczona,to pewnie sciagnie ja niewiele
- - - Updated - - -
Czemu...poprostu chcialbym to ujrzec...narazie widze tylko oczyma wyobrazni,a ze malo aktywny...czytam sobie to i owo.I czasami odnosze wrazenie ze co nie ktorzy nie chodza po ziemi,a lewituja w swej nieskonczonej madrosciWiec po co sie ciskac.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]