Weź się koleżanko pochwal tą belląBo ogłoszenia juz niema
Gratuluje zakupu i witamy wśród alfaholików
![]()
Ojj z dużą dawką przyjemności wrzucę jak uda mi się zrobić jej zdjęcie w jakimś przyzwoitym miejscu bo moje podwórko to raczej mało urodziweMuszę z takich spraw kosmetycznych coś zrobic z gałką zmiany biegów i myślę co zrobić z rączkami od drzwi.. ta "guma" czy co to za powłoka była zeszła i nie wygląda to ładnie. Jakieś rady? Poza tym dziś mi się strasznie ślizgał but na sprzęgle z nieznanych przyczyn. A jeździłam w tych butach wcześniej i było wszystko w porządku.. Muszę zobaczyć za dnia jak tam te pedały wyglądają, bo jeszcze takie twarde sprzęgło.. w hondzinie to w porównaniu do alfeczki był flak
Ale jeździ się wspaniale..
mogłabym nie wysiadać z samochodu
![]()
Aaaa i muszę oddać honory.. nei wiem od czego to zależy ale dziś rano silnik mi się zagrzał po 3 km... aleee jak juz wracalam to dopiero po 10.. procedure miałam taką samą a rano nawet lagodniej jechałam bo silnik po nocy itd.. Ktoś ma jakieś spekulacje jak przyśpieszyć nagrzewanie?
Ostatnio edytowane przez aglaja ; 13-12-2012 o 00:12
Może źle dobrane obuwie do jazdy alfą:-)najprawdopodobniej spowodowane może być to tym ,ze miałaś śliskie podeszwy.Sam raz tak miałem po deszczy,ze mi noga uciekał,ze sprzęgła :-)Poza tym dziś mi się strasznie ślizgał but na sprzęgle z nieznanych przyczyn.
Pomyślałabym tak gdyby nie fakt, że nie pierwszy raz jechałam właśnie w tych butach.. no przelazłam po śniegu trochę..no ale takie uroki zimy. Nie wiem zobaczę jutro jak będzie się jechało
Zobacz bo może nie potrzebnie się denerwujesz.A złość piękności szkodzi xd
Tak tak, trzeba dbać o wygląd żeby pasować do alfeczki![]()
Pytanie za 100 pkt.. czy pokrętła nawiewu powinny świecić czy tylko przyciski w nich umieszczone świecą? Zastanawiam sie czy ja mam spaloną żaróweczkę, czy poprostu ten typ tak ma.
No właśnie.Jak by to wyglądało,ze auto ładniejsze od kierowcy xd.Z tego co pamiętam to u mnie świecą tylko przyciski
Swiecą same przyciskiA jak z tym slizganiem? Czasami na sprzęgle się but ślizgnie.