Bella dostała nowy aku...Centra Futura 72Ah(to na Mikołaja), a pod choinkę dostała z wyprzedzeniem oryginalny (choć made in china) brelok do kluczyków...I ten gadżet cieszy mnie bardziej
![]()
Bella dostała nowy aku...Centra Futura 72Ah(to na Mikołaja), a pod choinkę dostała z wyprzedzeniem oryginalny (choć made in china) brelok do kluczyków...I ten gadżet cieszy mnie bardziej
![]()
Wczoraj zamontowałem zmieniarke![]()
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
No to ja też się pochwalę dziś moja bella dostała nowy termostat,czujnik temperatury silnika oraz czujnik temperatury na zegar,teraz temperatura silnik jest wręcz idealna.
- - - Updated - - -
No to ja też się pochwalę dziś moja bella dostała nowy termostat,czujnik temperatury silnika oraz czujnik temperatury na zegar,teraz temperatura silnik jest wręcz idealna.
a moja wczoraj dostala komplet klockow na tył, regeneracja zacisków, wymiana linek od ręcznego i w koncu hamulce sa takie jakie powinny byc![]()
W końcu nakleiłem koniczynki![]()
wymieniłem łącznik czujnika ksenonów ... wczoraj gdzieś już odpadł na dobre![]()
Wymienione wszystkie żaróweczki w trzecim świetle stopu, sprawdzony olej - nie bierze grama! ha![]()
Oraz nowy zapach taki bardzo specyficzny - Coffe - Dr. Marcus
Zapachy z tej firmy są najlepsze na świecie-jak dla mnie![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Ja dziś wymieniłem termostat. Wskazówka teraz wstaje, silnik się nagrzewa tak jak trzeba i w środku jest cieplejMam nadzieję, że Bella odwdzięczy się choć odrobinę mniejszym spalaniem za nowiutkiego Behra
Noo i założyłem rury stalowe od kolegi z forum
![]()