Witam, proszę o opinie na temat zawieszenia sportowego mts, najlepiej od osób które miały okazje doświadczać jazdy alfa z tym zawieszeniem.
Witam, proszę o opinie na temat zawieszenia sportowego mts, najlepiej od osób które miały okazje doświadczać jazdy alfa z tym zawieszeniem.
Maiłem okazje co prawda gwintowanym się przejechać w 156 sedan. Twardo jak na taborecie. czyt. beton. Dla mnie wielki minus!
ponawiam
Był już wątek z opiniami o tym zawieszeniu. Wszystko zależy od tego do czego się porównuje to zawieszenie oraz do czego odnosi się to porównanie. Dużo zależy od tego z czym je połączysz. Np. wrzucisz twarde opony RunFlat lub XL i już będzie inaczej. Nie wiem jak jest e przypadku gwintu MTS i z czym było porównywane, jak bardzo był skręcony. Jest wiele zmiennych.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
MTS nie ma zbyt wiele wspólnego ze sportem, z resztą z jakiegoś powodu kosztuje tyle, ile kosztuje. Zobacz ile kosztuje gwint na przykład Koni, Bilstein, KW...
zalezy mi na opinii ile auto będzie niższe i jak z twardością zawieszenia. Aktualnie mam sprężyny apex i tyl ładnie siedzi ok 3, 4 cm a przód chyba z 7/8 i to trochę za dużo.
A jaki masz silnik?
- - - Updated - - -
A jaki masz silnik?
1.9 jtd
Może przód usiadł za bardzo, bo masz sprężyny pod benzynę. Niestety nie wypowiem się na temat zawieszenia MTS, bo sam nie używałem nigdy.