Tutaj masz nabliżej: http://www.lecar.com.pl/ warsztat bardzo dobrze znany na www.AlfaPomorze.pl
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Karmal uwierz mi ze zrobie wszystko zeby alfa chodziła tak jak nalezy. Alfa już umówiona po sylwestrze do doktora. Dziś wymieniłem sam termostat i świecew końcu brak błedu i normalna temperatura aż się na serduszku ciepło robi ; P
co do tego warsztatu znalazlem taka oto nie pokojaca wiadomosc,opinie
Moja nie miła przygoda z Panami z Le-Car zaczęła się w Lipcu tego roku. Powodem wizyty u tych Panów była nie sprawna klimatyzacja. Po wstępnym umówieniu się na termin oddałem samochód na cały dzień od rana do późnego wieczora, po całym dniu "mechanicy" nie potrafili zdiagnozować usterki i umówiłem się z nimi na kolejny termin. Po następnym całym dniu otrzymałem telefon że klimatyzacja działa i auto jest do odbioru, koszt naprawy wyniósł 400 zł. Na miejscu "mechanicy" powiedzieli mi że muszę wymienić jeszcze wentylator, bo to od niego klimatyzacja nie działała. Niestety nikt nie miejscu nie był w stanie określić co dokładnie naprawił, ale skończyło się za zaworze temperatury. Klimatyzacja podziałała jeszcze tylko 2 dni. Przyjechałem do Panów z reklamacją. Powiedzieli że koszt następnej naprawy to 800 złotych, bo "sprzęgiełko poszło". Powodem kolejnej usterki według ich był znów niesprawny wentylator. Jako iż byłem zbulwersowany całą sprawą w desperacji podjechałem do najbliższego ASO a tam powiedziano mi że wentylator dodatkowy włącza się powyżej 100 stopni C a zaworek ciśnienia w kompresorze został POLUTOWANY, a nie wymieniony. Sprawę bym zgłosił do UOKiK ale Panowie z Le-Car nie dają żadnego kwitka ani paragonu, wątpię żeby w ogóle odciągali VAT. Absolutnie odradzam ten warsztat, po prostu szczyt partactwa i braku jakichkolwiek umiejętności, naciągacze o niskim poziomie kultury osobistej.
nie chcial bym sam sie z tym spotkac.pisze ten post poniewaz szukam mechanika w 3-city bo trudno o dobrego![]()
Grzech7 pamiętaj że wrzuciłeś jedną opinie, tyle opini ilu ludzi na świecie więc bez przesady.
Ja podrzuciłem ten warsztat ponieważ jestem zalogowany na Pomorzu i wiele osób z niego korzysta czy jest idealny tego niewiem bo nigdy nie mialem okazji korzystać.
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Też od dłuższego czasu bywam na KARPie i zawsze ten warsztat był chwalony, może koleś przyjechal VW ?; P
, może koleś przyjechal VW ?; P[/QUOTE]
he ,dobre.mieszkam w Gdansku i poszukiwalem jakiegos warsztatu normalnego z normalnym podejsciem,a mialem juz rozne przygody z warsztatami np fiat club w pruszczu gd wiec wolal bym nie walczyc z warsztatem pozniej i unikac fuszery dla tego wrzucilem tu ta opinie. no ale jak mowicie ze jest ok to wam wierze![]()