dzisiaj mijałem czarną 156 FL w szklarskiej Porębie w stronę Jeleniej Góry-miała ramki.pozdr. no i Daniel widziany pod Tesco![]()
dzisiaj mijałem czarną 156 FL w szklarskiej Porębie w stronę Jeleniej Góry-miała ramki.pozdr. no i Daniel widziany pod Tesco![]()
Hejo Kamil !Jak to moja Żona stwierdziła, ładna sztuka stała pod Lidlem
Nasz brudas później się umył i teraz bardziej się świeci niż na fociekolega ze srebrnej SW DLE z siódemkami mile pozdrawiany !
... o czystości może zaświadczyć Ksiazelasicz - raz jeszcze pozdrowienia z okazji nadchodzącego roku !
Pozdrawiamy, też pana w 166 czarnej, która wbiła mi się przed maskę na Gałczyńskiego oraz nową w Legnicy (?) DL 8**** wiśniową 166 z rozwalonymi lewymi tylnymi drzwiamiwpuszczona spod SP20 na Piłsudzkiego
![]()
Ostatnio edytowane przez klajus ; 30-12-2012 o 17:27
dziś do baku diesel leje moja kochana Żona
Podziekuj żonie
akurat dzis myta bo już nie mogłem patrzeć na nią
![]()
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
takiej jeszcze nie miałem okazji spotkać na legnickich blachachwidziałem tylko makarona w 159 ktory jechał od Nowego Świata i wylądował pod Lidlem razem z nami
![]()
dziś do baku diesel leje moja kochana Żona
ostatnio w Jeleniej Górze widziałem Alfe 156 (TAXI) z przodu ramki alfaholików- ciekawy widok,nie powiemzastanawiam się czy to ktoś z forum,bo ramka tylko z przodu była...może po poprzedniku
dzisiaj w miłkowie na orlenie stała sobie niesmiało zaparkowana 147 srebrna
ale własciciela brak![]()
147 powodów do zadowolenia
Pozdrawiam szarą 159 na ramkach koło której dzisiaj stałem na parkingu Intermarche w Koźlu![]()