Brązowy? Z napisem "water resistant", zamiast koniczynki? No nie wiem...![]()
Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
tylko że ten brązowy tak ładnie klasycznie wygląda, ja bym widział napis jak i koniczynkę w brązie albo bordo, albo napis w bordowym zlewającym się w miarę z tłem a koniczynkę brązową, czy coś takiego![]()
Bo to zegarek stylizowany na kieszonkowego Yankee z XIX wiekuSpecjalnie w tym celu zarówno tarcza jaki i pasek zostały poddane procesowi postarzania. Trochę średnio to wpasowuje się w Alfę
Nie bluźnijKoniczynka nie jest tam przypadkowo i albo będzie zielona, albo wcale
![]()
Sikorexy fajneZ białym cyferblatem moim zdaniem najładniejszy
![]()
Zastanawiam się, czy te zegarki odbiegają jakościowo od "zwykłych" modeli timexa w podobnej cenie?
Już od jakiegoś czasu rozglądam się nad eleganckim zegarkiem, więc pierwsze nad czym się zastanawiam w takim momencie, to czy nie lepszym wyborem dla kogoś komu zależy tylko na ładnej i sprawnej "biżuterii" jest kupno sklepowego modelu. Pewnie nie zastanawiałbym się nad tym, gdyby na tarczy widniało logo AR, ale pamiętam, że forum potrzebowałoby wtedy zgody prosto z Włoch na użycie znaku.
A nie zastanawiał się nikt nad zegarkiem naściennym? Np z tarczy hamulcowej z grawerem i malowaniem? Myślę, że gadżet i praktyczny i całkiem przyzwoicie by wyglądał.
A mnie najbardziej podoba się środkowy (czarny cyferblat), troszkę słabszy jest ten z białym cyferblatem, a ten pierwszy ejst zdecydowanie najsłabszyA że tak spytam, o jakich kwotach w ogóle mowa?
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126