Robie w PZU(co prawda jako informatyk ale rzecoznawców mam na codzien u siebie) powiem ci tak
1. nie rób tego bo ci się nie opłaci bierz kase i szukaj nowej starą staraj się zachować wymontuj co dobre i alledrogo( a co wszyscy pisza szkoda całkowita jek ci ktoś powie coś innego to tylko chcce cie w ch... zrobić i tyle jak na moje oko neinadaje się już niestety)
2.jeśli naprawde ci bardzo zależy na tej to zrób ale przy kolejnym takim wymuszeniu czy innym takim mam nadzieje ze masz w rodzinie kogos kto w szpitalu pracuje bo pewnie odwiedzisz...
jakby ktoś był chętnyhttp://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...5-ID25oLp.html
- - - Updated - - -
cena do duzej negocjacji
przy takim wypadku nie musi być ktoś symulantem mojemu bracholowi wjechał lekko w tył i cała szyja go bolała, co prawda nie był w szpitalu ale 3 dni nie mógł ruszać głową bez bólu
a wycena TU autka wartego ok 10.000 na 5900 to czym jest ? symulowaniem czy waleniem w uja ??
nie dali tak to dali inaczej
ja wiem że nie jest to etyczne itp - ale równie nieetyczne było pierdzielenie mi że wartość mojego autka przed szkodą to było 5900 w czasie gdy za tyle to bym kupił bude 156 bez silnika :-)
a każdemu etykowi polecam autopsję - zaraz się wyleczy ze swojej etyki jak coś wartego przykładowo 20000 wycenią mu na 12 - ciekawe ile etyki w nim zostanie a ile dbałości o interes swój i swojej rodziny
umiesz liczyć - licz na siebie bo inni to cię w dupie będą mieli
ale wracając do symulowania - bolało mnie i już - a za to też się należy , miałem jechać za dwa dni autem do włoch z rodziną - nie pojechałem - jest krzywda , strata ? nie pracowałem przez 30 dni - miałem mniejszą wypłatę , mniejsze składki emer, zdr. - jest strata ? zawsze jak wyprzedzam na kilkupasmowej drodze TIR'a to przypomina się ten który mnie nie zauważył i "popchnął" i mam jakieś tam lęki - jest krzywda ? itp itd
ja tu nic symulowania nie widzę
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
od 28.12.2012 chodze z bólem kręgosłupa szyjnego i cześcią lędzwiową i nie mam zamiaru symulowac... jak co niektorzy