Latem korzystam z 215/55/16 i jest całkiem spoko, na zimę założyłem 205/55/16 i nie jest źle ale na pewno trochę gorzej. Teraz kupiłbym 205/60/16.
Latem korzystam z 215/55/16 i jest całkiem spoko, na zimę założyłem 205/55/16 i nie jest źle ale na pewno trochę gorzej. Teraz kupiłbym 205/60/16.
Poza tym co się martwisz? Ludzie pomykają TI z obniżonym zawieszeniem i dają radę ;P
Ja nawet na koleinach muszę uważać, a progi spowalniające w większości na jedynce muszę przejeżdżać. Co do wytrzymałości zawieszenia nie będę się wypowiadał - mam raptem 23 kkm przejechane, więc nic się nie dzieje.
Czarny, przy Twoim rozmiarze Bella jest maksymalnie nisko, wiec albo nie masz dziur i kolein w okolicy albo jezdzisz mega, mega ostroznie. Ja mam 215/55/16 i mimo, ze bardzo uwazam i tak czasem gdzies przytre. Myslalem o 18stkach ale mam troche innych wydatkow, wiec na razie zostaje przy kolkach od przyczepki![]()
w okolicy kolein nie mam zawiele,za to na dziury i progi nie narzekam.Pozatym na koleinach tez nie zauwazylem zebym przycieral.Odnosnie jazdy to tez jezdze ostroznie i raczej niezbyt szybko bo auto nie sluzy mi po pierwsze jako wyscigowe,a po drugie nie jade przed siebie nie patrzac na nic.Pozdrawiam
nie dosc ze auto niskie to jeszcze mam sprezyny spotrowe zolteale jak narazie daje rade ale latwo nie jest ...
RAFAŁ ...![]()
no i stało sięstoi już u mnie w garażu
i... pierwsze obcierki mam za sobą - właśnie przy wyjeżdzaniu i wjeżdzaniu do mojego garażu - jest toalnie nieprzepisowy i spad chyba 60stopni
P za 3 razem już się nauczyłem zjeżdżać. praktycznie przy zerowej prędkości. Wyjechać bez przytarcia mi się jeszcze nie udało
garb też już jeden zaliczony, ale lajtowo. garb z cyklu hardcore - ktoś wziął kawałek krawężnika i ustawił go w poprzek drogi... takich idiotów powinno się karać.
pzdr
zrob foty i pochwal sie tym cackiem w dziale nasze belle
pozdro