ostatnio bella dostała nowe zawieszenie przód wahacze dół i góra plus łączniki TRW, podziękowania dla kolegi z forum Roberta147 za pomoc w zamontowaniu zawiechyi alfina doatała nowe alusy 16"
ostatnio bella dostała nowe zawieszenie przód wahacze dół i góra plus łączniki TRW, podziękowania dla kolegi z forum Roberta147 za pomoc w zamontowaniu zawiechyi alfina doatała nowe alusy 16"
posprzątana w środeczku![]()
Alfa 156 1,9 JTD 115KM Nero
Wymienione części przy rozruszniku: szczotki i tulejki bo były przegrzane...na zime jak znalazł :-p
odstawiłem do lakiernika na porobienie wszystkich odprysków, otarć itp. Juz sie nie moge doczekac az do mnie wróci maleńka![]()
Wymieniłem tłumik końcowy ze standardowego na dedykowany sportowy firmy ulter. Świetnie się prezentuje teraz i ma fajny pomruk.
Odebrałem od QBY i Maćka Bellę po wymianie sprzęgła, dwumasy, wsyprzeglika, uszczelniaczy półosiek, uszczelniacza wału i oleju w skrzyni, troszkę mnie to skubnęło, ale już był przymus wymiany jak chce jechać Bellą w góry w LutymNiestety okazało się, że pompa sprzęgła zaczyna niedomagać i czeka mnie jej zmiana w najbliższym czasie
Oby wytrzymała chociaż do marca.
Zrobiłem mojej wcale nie starej Belli ass lifting
Teraz to ma tyłek
Zderzak od Mariusza z AutoDS, lampy od Proxima.
Mmm... Piękny ten tyłek. ;D