Witam
Zajmuje sie dystrybucją i nakładaniem plastidip'a na terenie śląska i zagłębia przy współpracy z oem+ TUNING CENTER z krakowa www.oemtuning.pl
.
Plastidip wytrzymuje myjki ciśnieniowe ale oczywiście nie z odległości 2-3 cm gdzie cisnienie jest największe
mam pryśnięte tym moją vectre na czarno biały mat i testowałem nawet na myjce parowej - wytrzymało![]()
nie jest to "jakiś" polski chłam tylko towar prosto od producenta sprowadzany prosto z USA z firmy PERFORMIX Inc.
chłopki z krakowa jako ze golf jest biały myją go często CIF'em aby dalej był biały i to tez dipa nie rusza
Kladzie się tego 3-4 warstwy żeby dobrze pokrylo i ładnie wyglądało. Testowane na chemii na myjkach karcher różnych szamponach i oczywiści CIF![]()
Koszt materiału na całe auto typu średni sedan to ok. 600 zł potrzeba ok. 4 litrów
koszt zrobienia auta przeze mnie to ok. 1500 - 2000 w zależności od wielkości auta z materiałem.
filmik jak chłopaki z krakowa robią demo car http://www.youtube.com/watch?v=ImHCJm9RUwk
wytrzymałośc jest zblizona do folii
a do wyboru jest prawie każdy kolor a niedługo będzie jeszcze nie tylko mat ale i połysk