Zobacz wyniki ankiety: Wybieram smycz...

Głosujących
243. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Lewą /czerwoną/

63 25.93%
  • Prawą /czarną/

99 40.74%
  • Bez różnicy, obie dobre

81 33.33%
Strona 57 z 102 PierwszyPierwszy ... 7474849505152535455565758596061626364656667 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 1019

Temat: Projektujemy gadżety..

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Kurde dobry jesteś saroo ;D no mi sie też podoba ! szczególnie 2 elegancki taki oldschool'owy, kto wie czy sobie go jednak nie kupie jeśli go zamówimy

Użytkownik Ogier Avatar Bedek007
    Mieszka w
    Głowno, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM

Domyślnie

Dobra do kogo sie zgłosić po ten kalendarz?

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Kalendarze będą za czas jakiś w sklepie.. pewnie jak dotrą info pójdzie na forum..

Co do zegarków..
    Nie lubię zegarków z paskami. Zwłaszcza z brązowymi.. jakoś nie przemawia do mnie ten kolor..
    Więc jeśli producent zechce założyć bransoletę do niego to jestem jak najbardziej za..
    A jeśli nie zechce.. cóż.. załatwię to sobie w tzw własnym zakresie

Mi się podoba i 2 i 5.. sam nie wiem, który bardziej..

Koperta 5tki ma średnicę 42mm.. a 2ki?

Znalazłem coś.. i wychodzi na to, że 40mm
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 19-01-2013 o 17:28
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Użytkownik Embrion Avatar Sawcziano
    Mieszka w
    Szklarki/Przemków
    Auto
    Alfa Romeo SW 2,4 JTD 150KM

Domyślnie

Fajne te zegarki wybór jest niewielki ale bardzo trudny.Ciężko będzie wybrać mi sie podoba 1,2,3 z tego 2 najbardziej

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

Ech.. no bo po co czytać wcześniejsze strony..?
    Tak ogólnie możesz wybrać z całej gamy zegarków Timex'a.. warunek.. rozsądna cena (od cen producenta można odjąć 15% i dodać 18zł za modyfikację tarczy i grawera - na takich warunkach musimy zamówić min 20 sztuk 1 modelu)

Te co są przedstawione to zegarki zaproponowane przez saroo i mnie ;] (ach ta moja skromność )

Jeśli komuś jeszcze uda się znaleźć jakąś ciekawą propozycję to chętnie rzucę okiem..

- - - Updated - - -

Postanowiłem trochę ułatwić życie flatbeet'a

Pod kątem sondy.. wychodzi na to, że na tą chwilę mamy.. 4 głosy na zegarek nr 2 od:
    Aleks_K
    flatbeet
    Sawcziano
    peter_220

I 1 ode mnie na zegarek nr 5

Tj jestem skłonny kupić któryś z nich.. ale chyba bardziej mnie kusi nr 2

Chciałeś ograniczyć ilość modeli.. pozostałymi zainteresowania póki co brak.. więc teoretycznie można by sondę ograniczyć do tych dwóch modeli.. ale wstrzymałbym się z tym parę dni.. żeby dać szansę innym się wypowiedzieć.. (wrzuciłem linka do 55str tego tematu w grupie na facebook'u)
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 19-01-2013 o 18:07

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    Znalazłem coś.. i wychodzi na to, że 40mm
    Tak, 40mm.

Cytat Napisał peter_220 Zobacz post
    I 1 ode mnie na zegarek nr 5
    Ja też jestem za nr.: 5

Użytkownik Embrion Avatar Sawcziano
    Mieszka w
    Szklarki/Przemków
    Auto
    Alfa Romeo SW 2,4 JTD 150KM

Domyślnie

peter_220 akurat sledze ten temat i wiem, że można wybrać ze strony timex'a i jakie są warunki wyboru ale oferta przedstawiona przez kolegę saroo i Ciebie tak jak napisałeś jest bardzo dobra.Bo na stronie timex'a jest jeszcze parę zegarków, które są fajne ale wykraczają poza cenę maksymalna. To co napisałem tyczyło się tych zegarków, które Wy przedstawiliście bo ciężko jest wybrać bo mało jest fajnych zegarków do 250zł na stronie. Także nie zakładaj z góry, że wszyscy czytają tylko ostatnie posty w temacie

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

też bym się skłaniał do sondy ograniczonej tylko do dwóch modeli. takie wyjście byłoby najlepsze więc ok, poczekajmy z sondą jeszcze ze 2 dni i w poniedziałek ją wrzucę, jeśli sie nie pojawią żadne inne konkretne propozycje to zostaniemy przy 2 i 5, do producenta wyślę oba ale jeśli powiedzą że może być tylko jeden model /bo w tym wypadku oba się różnią rozmiarem tarczy/ to wtedy zadecyduje sonda. wrzucimy też info na główną bo tu pewnie jednak tak dużo osób nie zagląda.
    aaa zapomniałem dodać że czas realizacji to około 11/12 tygodni ale to dla tego że te zegarki już na etapie produkcji będą robione pod nas więc przyjadą gotowe prosto z Chin czy gdzie to tam jest produkowane więc to i tak jest ukłon w naszą stronę że sie godzą wydać edycję specjalną tylko dla 20 szt

Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

Sawcziano być może jestem ciut przewrażliwiony przez to jak często się komuś nie chce przeczytać/poszukać i powtarza n-ty raz jakieś pytanie/zagadnienie (czy to na Naszym forum czy gdzieś indziej).. a z Twojego postu nie wynikało jednoznacznie, że chodzi o wybrane przez nas zegarki.. ale skoro jesteś, że tak się wyrażę na bieżąco to zwracam honor

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    aaa zapomniałem dodać że czas realizacji to około 11/12 tygodni ale to dla tego że te zegarki już na etapie produkcji będą robione pod nas więc przyjadą gotowe prosto z Chin czy gdzie to tam jest produkowane więc to i tak jest ukłon w naszą stronę że sie godzą wydać edycję specjalną tylko dla 20 szt
    Ach.. 11/12 tyg.. drobiazg - jak się chce mieć to się poczeka

Tylko.. w tym przypadku rodzi się jeszcze jedna bardzo ciekawa kwestia.. forma płatności.. zaliczka w wysokości iluśtam % wartości zamówienia? przedpłata? płatność przy szeroko pojętym odbiorze?

Płatność w tym momencie to kluczowa sprawa.. 15% zniżki przy większych kwotach.. dla przykładu płacąc 360zł (+ przesyłka) możemy wybierać w zegarkach w cenie do 400zł na stronie producenta.. a jak dobrze pójdzie można sobie zrobić takie "domowe raty" żeby nie obciążać za bardzo budżetu domowego w 1mcu..

A jak mówi stare przysłowie "nie jesteśmy bogaci - nie stać nas na tanie rzeczy"

Oczywiście jeśli jest przedpłata to nie ma nad czym dumać.. ale jeśli byłaby zaliczka.. (oczywiście wtedy pozostanie kwestia terminowych wpłat od osób zainteresowanych, żeby ktoś nie musiał dupą świecić..)

(tak tylko rzuciłem pomysłem.. ale na pierwszy rzut oka do 400zł nie ma nic ciekawszego.. więc chyba nie ma sensu kombinować )
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 19-01-2013 o 21:45

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

jeśli chodzi o opłatę to tylko całość z góry, w żadne zaliczki się nie będę bawił bo potem sie ktoś nagle rozmyśli a ja będę musiał wpłacić resztę. zapisy potrwają z miesiąc tak by można było pełną sumę wygospodarować. zdaję sobie sprawę z tego że te zegarki nie są tanie i dlatego ograniczamy wybór tak do mniej więcej 250zł, tyle chyba jeszcze można przez miesiąc odłożyć jeśli ktoś jest rzeczywiście zegarkiem zainteresowany

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia