tylko prawda jest taka, że ludzie nie zawsze wiedzą co kupują.
wiem jak bylo ze 145tka.
wypunktowalem wszystko co bylo nie tak, do roboty, zbil kupujacy cene przez telefon, przyjechal i sie pozytywnie zaskoczyl.
ale i cena byla adekwatnie niska i mozna bylo sobie pozwolic kupic cos takiego. a tutaj jakby nie patrzec jest ponad 6 tys zl. niby nie wiele, ale jednak 3 miesieczne pensje.
jeden podejdzie do sprawy normalnie i wypunktuje wszystko inny bedzie sciemnial.
tak samo jechalem po swoja 156 - byla mowa ze nie dziala to to i to - po szybkiej akcji z FESem okazalo sie ze nie jest tak zle jak wygladało to z opisu i bardzo udanego zakupu dokonałem
147 powodów do zadowolenia
Barus majac tyle ladnych samochodow w swoim garazu ty nie potrafisz rozpoznac ze zdjecia ze to ulep ,nie wierze chyba byles pijany
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4,Byla
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums
Baruś współczuję zmarnowanych pieniędzy na paliwo i czasu ,ale potrzymuję swoje zdanie ,że za 6000 to spodziewał bym się zadbanej marejki a nie alfy 156 i nie ważne o czym by mnie gość zapewniał przez telefon.
Po auto musiałem jechać na trzeźwoA lakierowanie akurat mnie podchodziło. I wizual z zewnątrz (to, co można było z tych fot wywnioskować) był ok. Reszta niestety już nie
- - - Updated - - -
To ja Ci powiem, że dwie z moich wcześniejszych 156 były kupione po 5000zł (gdzie kwoty rynkowe za 156 były wyższe niż teraz). I prawdę mówiąc, to niewiele więcej mnie kosztowały poza tym, co mnie się zachciało (np. skóry / alu itp.)
- - - Updated - - -
Chodziło TYLKO o kolorOd dawna szukam białej
![]()