Zapodałem ale narazie nikt się nie zgłasza... Może znasz kogoś zaufanego z tamtego rejonu?
Cóż czekam na jakieś info a przy okazji szukam czegoś bliżej ;]
Heh no spoko a jesteś zadowolony, że ją posiadasz?? Jak wrażenia, nie miałeś żadnych przygód negatywnych?
Widzę, że z ekstremalnego pułapu 25-30k zł przechodzimy na nowy, 20-25k...
Ja NIE mówię, że się NIE DA. Ale to maksymalne ryzyko. 2008r. z przebiegiem poniżej 200 000 za 24k brutto? Przykro mi, ale to prawie nierealne. Ktoś musiałby gdzieś temu handlarzowi oddać auto za pół-darmo.
Osobiście nawet bym nie tracił czasu, nerwów i paliwa na dojazd. Ale to sprawa indywidualna.
Znajomy zarejestrowany na forum BMW opowiadał mi o przypadku właściciela okazyjnie kupionej serii 5 E60, który po pół roku czy roku dowiedział się, że jego bezwypadkowy samochód z przebiegiem 210 000km faktycznie złożony był z dwóch różnych, a sam silnik naciorane miał około 700 000. Da się więc jeździć takim autem kilka miesięcy, tylko pytanie w perspektywie przyszłego użytkowania- czy warto?
W porządku to jest handlarz, który, przez telefon mówi jasno co jest z autem nie tak i wyjaśnia powód niskiej ceny. Bo coś JEST nie tak w 159 z 2008 za 20k zł. A ten "w porządku" gość chyba nic Ci nie powiedział skoro dalej się łudzisz. Chociaż... jak już dać się wyr...ać, to faktycznie - niech chociaż miło będzie![]()