Witam,
Na wstepie prosze wybaczyc ze tutaj post ale w poradach przed zakupem jakos nie widac mojego postu a czas nagli...
jakdobrze pójdzie jutro stanę sie właścicielem AR 147 00r 1.6 105KMben+LPG Progression
Alemam kilka pytań odnośnie spraw martwiących.
Wiectak Alfa ma wszystkie szyby AR ale na 3 jest jeden nr a napozostałych dwóch jest inny nr ale taki sam na obu... Czy tooznacza że AR miała je wymieniane czy tak się po prostu zdarza walfie?
Alfaprzy pracy na silniku i powolnym wkręceniu na obroty po odkręceniukorka oleju dmucha mniej więcej takim samym strumieniem powietrza itroszkę chlapie olejem - czy to jest normalne czy im wyżej wchodzina obroty tym powinna mniej dmuchać?
Alfageneralnie jest w gazie i z tego co sprzedający mówi trochę olejubierze ale to od wymiany do wymiany może z litr .. z tym że jaktwierdzi alfy po prostu tak mają ... na ile mu wierzyć? Autoteoretycznie ma przejechane 158 tys km. W dokumentach teoretyczniejest ciągłość do momentu jak 2,5 roku temu była sprowadzona zwłoch ... i przebieg się skończył tam na 97tys..
Samochódw środku jest zadbany nie jest zniszczony, zawieszenie wydaje siębyć w nie najgorszym stanie ... jutro planowo po 17 podjechać isprawdzić autko w Fiacie.. może ktoś jest w stanie coś polecic zKrakowa?
Jestjeszcze jedna rzecz która mnie zastanawia .. Auto w manetce nie mazmiany opcji z komputera .. natomiast jak się wejdzie przez meny zdeski teoretycznie jak widziałem można ustawiać opcje typuspalanie dystans i coś w rodzaju komputera? Czy to oznacza że pozmianie manetek można mieć pełny komputer z tempomatem czy jakośinaczej się to steruje... Chwilowo wyświetla jedynie datę...
Podajenr VIN (ZAR9370003006255)
gdyby ktoś był w stanie powiedzieć więcej niż na stronieeper.fiatklubpolska.pl to byłoby super...