A ja najchetniej bym widzial jeszcze nick wlasciciela, no chyba ze ktos bedzie chcial sprzedac za pare lat i zarobic na nim to wtedy lipa. Ale chyba nie o to chodzi :p
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
A ja najchetniej bym widzial jeszcze nick wlasciciela, no chyba ze ktos bedzie chcial sprzedac za pare lat i zarobic na nim to wtedy lipa. Ale chyba nie o to chodzi :p
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Proponuje skończyć wymyślać i poczekać na zdjęcie tyłu od timexa i wtedy sobie będziemy rozmawiać, bo narazie rozmowa przypomina mi temat: "samolot smoleńsk"![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
z nimi się nie dziel - podziel się z nami :-)
tak - udobrucha mnie ten fakt chwilowo :-)
a ostatecznie udobrucha mnie wiedza co będzie na tyle zegarków które trafią już do produkcji
moje zdanie mało ważne , dla mnie mógłby być nawet bez graweru ale skoro już ma być to zanim zamówię poczekam aż będzie wiadomo co tam społeczność wybrała na grawer
:-)
Przerost formy nad treścią jak dla mnie.
To zegarek klubowy. Logo jak najbardziej powinno być. Jeśli nie będzie możliwości jego wygrawerowania, to proponuję rozpatrzeć umieszczenie go na tarczy, zamiast koniczyny.
Już w tym temacie pokazywałem dekiel tego zegarka. Cały środek jest zajęty. Pozostaje nam jego obwód. No chyba, że flat wpłynie w jakiś sposób w tej sprawie na Timexa. Trzeba czekać na jakieś oficjalne info.
Będzie napis 'Alfaholicy'. Koniczyna wygląda ślicznie na tym zegarku i MUSI zostać.
A.. hmm.. "znak wodny"?
Jakby wyglądało logo Alfaholików w postaci znaku wodnego na tarczy? - nie sądzę, żeby to był dobry pomysł.. ale warto brać wszystkie możliwości pod uwagę
I urodziło mi się jeszcze pytanie.. jak bardzo można "pomniejszyć" nasz logo, żeby wygrawerowane dobrze wyglądało?
Może by to jakoś wyglądało w formie "Edizione limitata <logo> xx/xx 2013"? - aczkolwiek ja tego po obwodzie nie widzę..
Jeśli chcemy logo to najlepiej by było "zepchnąć" Timex'a z oznaczeniami na obwódkę, - a wiem, że się zmieścić potrafi - i dać logo centralnie nad nim po łuku "edizione limitata" a pod również po łuku, ale w taki sposób, żeby się czytało bez obracania zegarkiem"xx/xx 2013"
saroo mam nadzieję, że moja wizja jest na tyle jasna, że dasz radę ją przedstawić graficznie![]()
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 23-01-2013 o 20:01
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
może z wizualizacją zaczekajmy na info od Timex'a ile udostępnią miejsca na grawer
- - - Updated - - -
przypomne liste bo już kilka stron przeszło...
Lista wyśnionych/wymarzonych/wyssanych z palca/etc numerów zegarków oraz deklaracja, że choćby się paliło i waliło, choćby się miało jeść suchy chleb to zegarek się kupi! Osoby zdesperowane i zdecydowane na jakieś numery uprasza się o kopiowanie łącznie z tym tekstem i dopisywanie się samodzielnie - wasze życzenie - wasz interes w tym żeby na tej liście być
00. dawido (sport) jeśli będzie to 159.
01. Izane (sport)
02. wheelerwasp02 (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
13. peter_220 (style i sport)
15. bikermarek (sport) - jeśli będzie to 155
16. dimasinho (style)
20. Italianovero (style) - jeśli będzie to 147
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
27. Proxim@ar (sport)
33. ManiutekS (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
Ja jestem człowiek zgodny, co zostanie uzgodnione to czasomierz i tak kupuje.
Co do numerków to 166 byłoby pięknie, ale tyle to się chętnych chyba nie uzbiera, więc biore 44
Lista wyśnionych/wymarzonych/wyssanych z palca/etc numerów zegarków oraz deklaracja, że choćby się paliło i waliło, choćby się miało jeść suchy chleb to zegarek się kupi! Osoby zdesperowane i zdecydowane na jakieś numery uprasza się o kopiowanie łącznie z tym tekstem i dopisywanie się samodzielnie - wasze życzenie - wasz interes w tym żeby na tej liście być
00. dawido (sport) jeśli będzie to 159.
01. Izane (sport)
02. wheelerwasp02 (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
13. peter_220 (style i sport)
15. bikermarek (sport) - jeśli będzie to 155
16. dimasinho (style)
20. Italianovero (style) - jeśli będzie to 147