http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-kli...C27680419.html
Ta kierownica dziwna, zaślepka poduchy inny kolor ale full alf z ogłoszeń takie ma, czyżby wszystko bite?![]()
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-kli...C27680419.html
Ta kierownica dziwna, zaślepka poduchy inny kolor ale full alf z ogłoszeń takie ma, czyżby wszystko bite?![]()
nie wiem rok 2004 a jeszcze nie lift zew plus ta poduszka na kolana mi też nie pasuje no chyba że takie 156 wychodziły
a w dodatku kierownica pokryta skórą hmmmmmm miałem taką samą ale to raczej nie skóra byłabo teraz to mam skórę i sterowanie z kiery
a w tym modelu widzę co innego a na pewno nie ma sterowania z kierownicy heheh
szyba przednia akustyczna jak dla mnie to temu komuś się coś powaliło i pisze brednie
- - - Updated - - -
a i jeszcze jedno
czy ktoś widzi tutaj cyt "chromowane listwy zderzaków i listwy boczne" ?
Alfa 156 1,9 JTD 115KM Nero
Po samym opisie wyposażenia bym odpuściłjest zaj.......ie wyposażona normalnie max, a zdjęcia podkręcone maksymalnie.
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
wydaje mi się, że to radio nie jest MP3, ponadto jak kolega pisał wcześniej nie ma sterowania z kierownicy a zerknij na zawieszenie tył bo coś dupa lekko opada albo przód uniesiony. Chyba że to złudzenie ale w to wątpię bo sam aktualnie przerabiam temat zawieszenia.
Typowe ogłoszenie handlarzyny czekającego na mało zorientowaną ofiarę i budzący zainteresowanie wypicowanymi zdjęciami i przekolorowanym opisem. Poduszka chroniąca kolana - tego jeszcze nie było hahaha; wg mnie co najwyżej to rocznik 2003 produkcja - I rejestracja 2004 (ale to w najlepszym razie).
szyby przednie i tylne sterowane elektrycznie (w tylnych drzwiach korby widzę)
radio CD MP3 z sześcioma głośnikami i sterowaniem z kierownicy (sterowania z kierownicy nie widzę)
regulator prędkości z ogranicznikiem (tempomatu nie widzę więc coś nie halo)
koło kierownicy pokryte skórą (ciekawe gdzie; chyba tą co z rąk mu schodzi)
szyba przednia akustyczna (brak komentarza)
trzecie światło STOP diodowe (zaj....ty gadget wyposażenia dodatkowego)
chromowane listwy zderzaków i listwy boczne (które to??)
Pakiet Bezpieczeństwo :
poduszki powietrzne boczne tylne (t.zn. najzwyklejsze kurtyny)
Masz blisko pojedz zobacz może warto; chociaż skoro opis taki zbajerowany to stan pewnie też:/
Ostatnio edytowane przez odrobina156 ; 23-01-2013 o 14:57
a tylne szyby nie są elektryczne, jest korbka![]()
To się korbotronic nazywa![]()
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
-Czad... a topór skąd masz?
no na zdjęciach całkiem dobrze wygląda, ale w rzeczywistości pewnie padło