a chyba jeszcze zepsuli odpalanie.... przed liftem czułeś że to Ty odpalasz belle, później ponoć jest tak, ze naciskasz i cały rozruch odbywa się automatycznie ( bez konieczności trzymania przycisku aż do odpalenia ).
a chyba jeszcze zepsuli odpalanie.... przed liftem czułeś że to Ty odpalasz belle, później ponoć jest tak, ze naciskasz i cały rozruch odbywa się automatycznie ( bez konieczności trzymania przycisku aż do odpalenia ).
karmal zapomnailem o tym hahaha aha i jeszcze o tym ze otwieranie bagaznika po lifcie jest po nacisnieciu logo AR a nie jak bylo wczesniej na podsufitce
---
Bezwypadkowe auta na zamówienie. | Ogłoszenia: trade-lux.otomoto.pl
Części eksploatacyjne do grupy FIAT/PSA
Mam budzet jakies 140000 koron dunskich. Za 120000 juz idzie dostac 1, 9 jtd z przebiegiem pod 200kkm. Te dwadziescia to rozrzad, zaspawanie klapek, cos tam z erg i wywalenie dpf. Jak starczy to moze jeszcze jakis chipek. Ale nie wiem dokladnie ile kosztuje no i strasznie sie cykam, ze cos podnieno i gdzie go wykonac, v-tech? To chyba tyle z takich obowiazkowych rzeczy prawda?
N np. w mojej (2.0jtdm, 2010) jest tak, że tylko naciskam (oczywiście jak zgaśnie lampka świec) i puszczam przycisk i sam odpala. Nie zauważyłem nic niepokojącego, żadnego męczenia rozrusznika itp. Nie przykładałbym do tego większej uwagi.
Co do liftu i zmiany foteli - nie wiem, nie siedziałem w przed-liftowych, ale te są imho do bani dla kogoś o większych "rozmiarach" - także jeśli ktoś ma ok.185cm i np. ok. 90kg to jest średnio wygodnie. Trzymanie boczne słabiutkie i ciasno w nogach - to jest jednak idealne auto dla niewysokich Włochów, 70kg, 170cm![]()
Ostatnio edytowane przez garret ; 25-01-2013 o 09:36
Moja żona ma 172 cm wzrostu i trochę przeszkadza jej wydłużenie podstawy w fotelu na środku. Tak jakby noga za krótkaJa mam 184/85 i jest idealnie. Brak tylko miejsca na CB-radio
![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Idealnie wchodzi między fotel pasażera a tunel środkowy. Ja mam właśnie tam włożony - jak dobrze obczaisz ten filmik https://vimeo.com/57078312 to właśnie widać na nim moje wnętrze i to, jak jest tam CB umieszczone![]()