To do czego są podłączone? ICS ma wyjście na 4 głośniki nie na 6. W dodatku niskiej mocy. ICS nie pociągnie dodatkowych dwóch głośników. Na pewno tak nie było fabrycznie. Zdejmij maskownice i zobacz jakie masz tam oznaczenia.
To do czego są podłączone? ICS ma wyjście na 4 głośniki nie na 6. W dodatku niskiej mocy. ICS nie pociągnie dodatkowych dwóch głośników. Na pewno tak nie było fabrycznie. Zdejmij maskownice i zobacz jakie masz tam oznaczenia.
a probowal ktos wlozyc jakies lepsze glosniki w polke ale zeby szlo to na ori dsp i wzmaku? bo moje ktos chyba "katowal"i przydaloby sie je wymienic, a moze jest jakas ciekawsza alternatywa?
w poprzednich autach zawsze rzezbilem car audio az w koncu mam dosc wszystkich gratow sie pozbylem i mam nadzieje ze jest jakas opcja zeby nie trzeba bylo ciac i rzezbic?
samochód mam z 2006 roku wersja "ekskluziw"raczej taka na bogato
![]()
No to do czego macie podłączone te głośniki skoro ICS ma tylko 4 kanały?
Zrobię małe OT
bo szukałem wszędzie ale widocznie za słabo i nie mogę znaleźć;/
Chodzi mi konkretnie o opis wszystkich wtyczek które wchodzą do ICS
za co są odpowiedzialne poszczególne kable i co robią
Z góry dzięki za pomoc
a Elearna kolega ma ?
tam znajdzie dokładną rozpiske co gdzie jak i po co
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Nie no nie żartujcie...... Nikt Wam nie będzie tłumaczył całej dokumentacji technicznej 166!!!Tam są schematy, opisy, rysunki wtyczek i powiązań. Sam szukając tylko pinów do podłączenia multifunkcji grzebałem w tym z pół godziny (liczę tylko efektywny czas) i już by mi się nie chciało tego wszystkiego tłumaczyć a co dopiero wszystkich złączy ICSa. Jak już taki opór Wam stwarza angielski to odpalcie tłumacza google.
Odpalasz eLearn zaznaczasz angielski, rodzaj silnika i klikasz napis 166 pod autkiem (środek karty). Potem z lewej strony wybierasz electrical equipment następnie electrical funkcion na środku karty i dalej co Cię interesuje. Reszta to już tłumaczysz i intuicyjnie. To na prawdę nie jest trudne.