Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 146

Temat: Gałka zmiany biegów - wymiana

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Swoja droga w pelni zgadzam sie z opinia Belfra odnosnie regeneracji tego kapselka...ze niby cena nowego zabijaOsobiscie nie chcialo by mi sie latac z tym badziewiem i wyginac,za 50 zl.Załącznik 84407Moj oryginalny moze i jeszcze nie jest tak zmasakrowany ale juz byl lekko nieswiezywiec wylecial

- - - Updated - - -

[QUOTE=Czarny_28;1090325]wedlug mnie jedno i drugie jest srednie ale juz lepsza ta koniczynka.Belfer robi chyba najlepsze[/QUOTE
    Ty to ogolnie jestes niezadowolony jesli ktos zrobi w swoim aucie cokolwiek co nie jest zgodne ze specyfikacja
    Ostatnio edytowane przez BURATINO ; 31-01-2013 o 10:23 Powód: kapselek w trakcie regeneracji

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

ale o co Ci chodzi.Jaki niezadowolony??Z czego,z Twojego??Rob co chcesz,mi sie to srednio podoba i tyle.Chyba moge swoja opinie wyrazic??

BURATINO
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Belfer Zobacz post
    Jeśli w oryginale był z dermy to uszycie i dopasowanie nowego z motoryzacyjnej skóry trochę czasu zajmuje.
    W oryginale Ti mieszek na skrzynie i reczny byl z dermy.do tego szyty jakas biala.czy szara nitka,w kazdym badz razie zwykly fajans.Ktory wogole nie pasowal do kierownicy szytej czerwona nitka,jak i galki od biegow.Zupelnie jak nie od tego auta

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    ale o co Ci chodzi.Jaki niezadowolony??Z czego,z Twojego??Rob co chcesz,mi sie to srednio podoba i tyle.Chyba moge swoja opinie wyrazic??
    Zeby tylko z mojego...przejzyj lepiej swoje wpisy w jakimkolwiek temacie

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał BURATINO Zobacz post
    W oryginale Ti mieszek na skrzynie i reczny byl z dermy.do tego szyty jakas biala.czy szara nitka,w kazdym badz razie zwykly fajans.Ktory wogole nie pasowal do kierownicy szytej czerwona nitka,jak i galki od biegow.Zupelnie jak nie od tego auta

- - - Updated - - -
    Pamiętam, jak pierwszy raz siedziałem w Brerze 3,2 na targach we Frankfurcie. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy/ręce to właśnie ta tandetna derma! To samo Giulietta QV. Zrobili mieszek z takiej dermy, że w zimie po pociągnięciu zostają ślady, jakby pęknięcia. Żenada.

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

dobra przepraszam.Jest super.Rewelacja

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Evo666
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    159 2.0 JTDm 09r

Domyślnie

Cytat Napisał BURATINO Zobacz post
    wedlug mnie jedno i drugie jest srednie ale juz lepsza ta koniczynka.Belfer robi chyba najlepsze
    Ty to ogolnie jestes niezadowolony jesli ktos zrobi w swoim aucie cokolwiek co nie jest zgodne ze specyfikacja
    Buratino nie rozumiem podejscia. Załączasz zdjecia na forum zeby sie pochwalic tym czymś, wiec załóż, że nie wszystkim muszą się twoje cuda wianki na mieszku spodobać i wyrażą swoją negatywną opinię.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    .

Domyślnie

Również mi to nie podchodzi, ale strach coś napisać ;P
    Jednak to jest jego samochód i jeśli ma ochotę to może całe obkleić

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

no moze i ja mu przeciez nie bronie ale skoro pokazuje to publicznie to chyba moge chociaz napisac czy mi sie podoba czy nie bo chyba pokazywanie tu czegos jest wlasnie do oceny innych uzytkownikow forum??Buratino mysle ze powinienes troszke wyluzowac albo nic nie pokazywac

BURATINO
    Gość

Domyślnie

W sumie rzeczywiscie moze i racja,lepiej rzeczywiscie nic tu nie pokazywac,a jedynie cos co jest warte 25zl.Wtedy bedzie zgodne z ogolna linia partii oszczedzaczy i regeneratorow wszystkiego czego sie da i nie da.Ostatnimi czasy na to forum trafiaja juz takie kombinacje...ostatni przyklad-przeszczep kielicha od bodajze Vectry.Tworzy sie nastepna perelka.Zastanawiam sie czasami jak co niektorym udalo sie kupic wogole te samochody???
    Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    Buratino mysle ze powinienes troszke wyluzowac albo nic nie pokazywac
    Ja mysle ze to Ty powinienes wyluzowac i przestac sie niepotrzebnie udzielac we wszystkich watkach,chyba ze masz aspiracje zostania moderatorem,czasami wypisujesz takie smieci ze az oczy od tego bola

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

zbieramy 50 -- wtedy mozna pisac w dzile "bazar"