fakt ... tyle w temacie...
będąc na Twoim miejscu... uzyskałem rady nie spodobało mi się...dziękuję i cześć. A nie uświadamianie tutaj rzeszy ludzi... po co? świat dzięki temu jest kolorowy, że każdy woli coś innego.
fakt ... tyle w temacie...
będąc na Twoim miejscu... uzyskałem rady nie spodobało mi się...dziękuję i cześć. A nie uświadamianie tutaj rzeszy ludzi... po co? świat dzięki temu jest kolorowy, że każdy woli coś innego.
Ja ci powiem tak, mam już drugą alfę, obecnie planuje kupić następną. Obecnie mam 147 1,9 JtD wcześniej miałem 156 1.6. Alfy wbrew obiegowym opinią nie są bardziej awaryjne od innych aut, a miałem do czynienia z różnymi markami, segmentami, sposobami użytkowania. Wszystko zależy od tego jak użytkujesz i gdzie. Moje subiektywne odczucie jest takie, że koszt utrzymania alfy sie istotnie zmniejszył w ciagu ostatnich 10 lat m.in. dlatego, że obecnie jest większy dostęp do części, więcej mechaników, lepszy dostęp do informacji. Jeżeli jesteś zainteresowany kupnem 147 to mogę ci moją zaoferować. Obecnie wszystko jest w niej zrobione (ostatnio dużo częsci wymieniłem). Ma przejechane 148 tys, 2004, diesel 140 km, 3 D. Cena 15 tys, zł, bardzo dobre wyposażenie. Jeżeli jesteś zainteresowany napisz.