Oj jest w łodzi kilka ulic na których można sobie wahacze wytłuc. Chociaż widzę postęp bo np. Malowniczą prostują. Kto wie - jak naprostują wszystkie to sobie w końcu strzelę 18".
Oj jest w łodzi kilka ulic na których można sobie wahacze wytłuc. Chociaż widzę postęp bo np. Malowniczą prostują. Kto wie - jak naprostują wszystkie to sobie w końcu strzelę 18".
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja unikam LodowejOgólnie jadąc paskiem mam w d...e jakość drogi, zaś Alfą omijam nierówne regiony... Czasem naokoło, ale jak czuję jak to auto się męczy na dziurach to aż mi jej szkoda. Dziwne nie?
Przy moich oponach 215/45R17 i obniżonym zawieszeniu mogę poczuć czy moneta po której przejechałem leżała rewersem czy awersem.
No ale przy takim zawiasie i kołach TRW przód 20tys i żyje.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja mam w 156 205/55/16 i nie zmieniam choć 17 ładne, a 18 ładniejsze.
ja mam trw góra i dół 60k przejechane po różnych drogach i dalo sie odczuc po tym jak felgi byly dramatycznie krzywe. wpadanie czasem w dziury (albo w asfalt;p jadąć spokojnie po dziurach) i jak narazie ani stuku ani luzu. diagnosta na trzepakach 40min spędził na sprawdzaniu mi zawieszenia dokładnie na moją prośbę i nic.
Witam ponownie,
informuję, ze już wszystkie papiery i zaświadczenia poskładałem do kupy i na dniach wysyłam wahacze na reklamacje. Jak tylko będę miał jakąmś odpowiedź to oczywiście zamieszcze w tym wątku.
Pozdro!
życzę powodzenia, ze sprawdzonych źródeł producent ten odrzuca ponad 80% reklamacji, dlatego też może pozwolić sobie na 24miesiące gwarancji ;-).
Może w szczęśliwej 20 się znajdziesz.
jaa wlasnie jestem na etapie reklamacji fasta dolnych przednich polecialy po 3 miesiacach porazka.... dostalem karte do uzupelnienia w celu uznania gwarancji ale musi byc pieczatka warsztatu ktory zakladal i demontowal wahacze gumy na sfozniu nie moga byc uszkodzone i wiele innych zobacze czy mi uwzglednia...
Coś kombinują.
U mnie zamawiała hurtownia przy warsztacie, który to od razu zakładał.
Wahacze mi sie wytłukły - pojechałem czy wezma je.
Jak potwierdzili - to po prostu wykreciłem wahacz i im go zawiozłem.
Gumy na sworzniach były porozrywane ( dlatego chcialem to reklamowac), ale w opisie napisalismy wybite silentblocki/
Po 3 tygodniach 100% kwoty miałem w ręce spowrotem.
147 powodów do zadowolenia