W mojej wszystko zrobione a i tak w porównaniu z drugim moim autem Seatem wypadają słabo!
- - - Updated - - -
Ale to jest przecież Alfa!
- - - Updated - - -
Więc tak ma być.
W mojej wszystko zrobione a i tak w porównaniu z drugim moim autem Seatem wypadają słabo!
- - - Updated - - -
Ale to jest przecież Alfa!
- - - Updated - - -
Więc tak ma być.
Kurde... u mnie przy pierwszej zjeździe po mieście też miałem problem z hamowaniem (przyzwyczajenia z samochodu ojca) i skończyło się to lekkim wjechaniem na pasy. Prawdopodobnie mam zaciski do regeneracji...
Kolego nie przejmuj sie ten typ tak ma,lepiej przyśpiesza niż hamuje!
ciekawe czy można jeszcze gdzieś kupić ?
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
czyli kiedy ma się ukazać? i gdzie? bo w Berlinie na pewno tego nie kupie
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
musze dać znać komuś z pl niech mi ogarnie... musze mieć tą gazatke
Dobrze że informujesz kiedy się ukaże też szukałam i nie mogłam znależć tego magazynu.
Nowy Top Gear ukazuje się w PL w najbliższą środę 13.02. Czekam z niecierpliwością![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik