Byłem sobie zmarznąć żeby to sprawdzić i faktycznie nie ma włączania RDS. Nie wiem czemu Ci nie wyświetla. Może sygnał radia jest za słaby albo nie stacja nie nadaje RDS?? Nie wiem, nie mam pomysłu.
no ale to tak czysto by mi raczej nie odbierało, a tak to wyszukuje wszystkie stacje, grają ładnie nic nie szumi, może mam jakąś starą wersję bez RDS, no nie wiem![]()
Zmieniarka jak i reszta tobołów (z DSP włącznie) ma odpowiedni stelaż i nową osłonę. Normalnie masz na aku taką pokrywę. A jak masz zmieniarkę to musisz mieć stelaż przykręcany nad akumulatorem w którym wszystko się montuje. A potem na to idzie taka przykręcana osłona z wycięciem na sprzęt. Jednym słowem jest zupełnie inna zabudowa jak masz zmieniarkę lub co inego, nie masz lewej wnęki.
- - - Updated - - -
pierwsze słyszę
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
marek mam navi, wiec mam to badziewie całe w bagażniku, ale mowie o loudlinku czy innym niefabrycznym wynalazku. przewody 'zmieniarki' wyprowadziłem sobie do schowka w desce u góry.
Emulator zmieniarki nie ma znaczenia gdzie leży. Nie musi być amortyzowana.
Nadal nie rozumieszChodzi oto czy sie po prostu zmieści żeby zamknąc schowek!
![]()
Tam w schowku "pod sufitem" masz idealne miejsce na loudlinka. Jak zajrzysz to zakumasz. Trzeba tylko wyłamać prostokątny plastik![]()
I gitara.Przewody czekająAczkolwiek sam fakt że zmieniarka oryginalna byłaby w bagażniku jakoś by mnie uspokoił. Ale tam bede szykował miejsce (jeżeli autko wkońcu przestanie strzelać fochy) na czytnik navi z renault
![]()