ten pomysł z harmann kardon to chyba z ogłoszeń Superalfy która takie bajki rozsiewa(inne także -6 biegowy sportronic) .Dziwne że harmann kardon na swoim wzmacniaczu i głośnikach w 166 umieszcza logo węgierskiego producenta Haes.
Harman to senne marzenia z czasów gdy nikt jeszcze 166 nie rozkręcał![]()
a poza tym brzmi lepiej niż haes
Jak znajdę katalog z opcjami wyposażenia to pokaże ,skrzynia wywalała błąd po przejechaniu 60 kilometrów.2kzł komplety remont i chodziła jak nowa.
- - - Updated - - -
He he znalazłem po południu będą zdjęcia Hi Fi anlage mit digitalem Soundprozessor DSP von Harman Kardon,CD Wechsler 6fach und 10 lautsprechern,cytuje z katalogu.
pawel164
Powiem tak system DSP który jest w moim aucie jest po prostu zadawalający nie gra to źle ale zawsze mogło by grać lepiej i nie ma tego co porównywać do choćby cabasse renoult czy bose w audi. A już w ogóle nie ma co mówić o seryjnym nagłośnieniu w 166...
Ktoś ma taki katalog ?
Ostatnio edytowane przez Piter_JG ; 10-04-2013 o 20:23
Witam wszystkich. Mam takie pytanie. Interesuje się zakupem alfy 166 po lifcie czyli po 2003 roku. Z racji, że nie znalazłem informacji o wadach tego modelu po lifcie proszę o opinie. Wiem, że w 2003 roku alfa przeszła przeprojektowanie zawieszenia. I teraz pytanie co jej to dało? Chodzi mi o trwałość. I ostatnie pytanie jaki silnik dieslowski polecacie do tego modelu. Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za odpowiedz
alfa 166 zmianę zawieszenia przeszła nie w 2003 a w 2001 roku. Dotyczyła ona tylko i wyłącznie zastosowania twardszych sprężyn. Każdy element zawieszenia pozostał taki sam.Każdy silnik 2.4 cf3 jest godny polecenia czyli od 2001 roku ,wersje 140 (to przed liftingiem) ,150 10v dostępne do 2005 roku i 20 v 175 km lub mający sporo zmian cf4 185 .Każdy z nich jest godny polecenia.